PurgeThem, The Fantastic Terrors, Asomata

Αθήνα @ Nomads Athens

PurgeThem, The Fantastic Terrors, Asomata Αθήνα @ Nomads Athens
Συγκροτήματα PurgeThem, The Fantastic Terrors, Asomata
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Nomads Athens
Διεύθυνση Ερμού 135, Αθήνα
Τηλέφωνο 693 666 0260
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

PurgeThem // The Fantastic Terrors // Asomata // Live Sat 20th April @ Nomads

Μια live βραδιά με βαριές κιθάρες, παθιασμένα φωνητικά, drums grooves, ένα εκρηκτικό μείγμα alternative rock μελωδιών n' roll ενέργειας! 

PurgeThem 

Οι PurgeThem ειναι μία τετραμελής nu metal μπάντα από την Αθήνα. Με τους Μπάμπη στα φωνητικά, τον Σωκράτη στα τύμπανα, την Μαρία στο μπάσο και τον Χρήστο στις κιθάρες,  από το 2023, στόχος τους είναι η δημιουργία original μουσικής ώστε να αφήσουν το δικό τους στίγμα στη nu metal σκηνή. Δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό ενώ παράλληλα παίζουν γνωστές αγαπημένες διασκευές.

Links: 
FB / IG 

The Fantastic Terrors

Οι The Fantastic Terrors ξεκίνησαν ως μια προσπάθεια να παιχτεί ακόμα πιο βαριά το πάνκικο ροκ'ν'ρολ των Misfits και ενώ όλα πήγαιναν προς το metal, προέκυψαν τα blues, ο Johhny Cash και πολλές άλλες επιρροές που οδήγησαν το group να δημιουργήσει ένα μοναδικό ηχητικό μείγμα που δεν συναντάς συχνά. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2022 με τίτλο “Delta Punk”, μια μοναδική μουσική πρόταση στην Ελλάδα, που αντλεί έμπνευση από την ιστορία του rock με μια ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική του ήχου, διατηρώντας την ένταση των αμείλικτων retro στοιχείων από punk, blues, garage, metal, alternative και rock and roll.

Links:
FB  / IG


Asomata  

Η πολυεθνική παρέα των Asomata, θα παρουσιάσει το ντεπούτο EP τους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δυνατές κιθάρες,και μελωδίες που σου μένουν, μας υπόσχονται μια βραδιά βρώμικου rock 'n' roll με grunge διάθεση και heavy αισθητική. 
Οι Asomata σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2023 και αποτελούνται απο τους: Jaan Kristjan Parn: Κιθάρα / Φωνή Theodore Papachristos:  Mike Papamichelakis: Μπάσο Laszlo Olaszki: Drums    

Links: 

FB  / IG

Σάββατο 20 Απριλίου  
Nomads Athens (Ερμού 135, Μοναστηράκι)
ΗΣΑΠ – Σταθμός Θησείο
Metro – Σταθμός Μοναστηράκι
Πόρτες : 20:30
Συναυλία ξεκινάει μετά τις 21:00
Είσοδος: 5€

Fb Event

  • SHARE
  • TWEET