Ocean's Edge, Blind Sun

Αθήνα @ Holy Wood Stage

Ocean's Edge, Blind Sun Αθήνα @ Holy Wood Stage
Συγκροτήματα Ocean's Edge, Blind Sun
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Holy Wood Stage
Διεύθυνση Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
Τηλέφωνο 210-9700418
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Ocean's Edge με χαρά θα κάνουν παρουσίαση του δίσκου τους "The Voyager" την Τρίτη 6 Ιουνίου στο HolyWood Stage (Λ. Βουλιαγμένης 289 στον Αγ. Δημήτριο) στις 21:00. Μαζί θα εμφανιστούν οι Blind Sun.

OCEAN’S EDGE
Οι Ocean's Edge είναι ένα Progressive Metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα, το οποίο γεννήθηκε όταν ο μπασίστας και βασικός τραγουδοποιός Μάνος Σιδέρης, ο κιθαρίστας Γιάννης Ακτύπης και ο Πάνος Χαριτίδης (πλήκτρα) γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής αγγελίας το 2017. Οι επιρροές τους περιλαμβάνουν ενδεικτικά τους Symphony X, Dream Theater, Haken, Ayreon και Need.
Η προσθήκη του Χρήστου Παλαμιδά (τύμπανα) έθεσε τα αρχικά θεμέλια του συγκροτήματος. Στην συνέχεια, μετά από διάφορες αλλαγές η σύνθεσή τους οριστικοποιήθηκε με τις προσθήκες του Μάνου Ξανθάκη (φωνητικά) και του Κωνσταντίνου Μαυρόγιαννη (κιθάρα) σε αντικατάσταση του ιδρυτικού μέλους Γιάννη Ακτύπη. Μεταξύ των πρώην μελών συγκαταλέγονται ο Βασίλης Μισθός (William Joestar) και ο Λεωνίδας Χατζημιχάλης, και οι δύο στα φωνητικά.
Οι Ocean’s Edge πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του 2022 στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ «The Voyager», ενώ τα πρώτα τους single με τίτλο «Supernatural» και «Sacrifice» κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του ‘22 και τον Φεβρουάριο του ’23 αντίστοιχα, σε ψηφιακή μορφή. Ο σχεδιασμός του λογότυπου του συγκροτήματος και το artwork του άλμπουμ έγινε από τον Ηρακλή Χωραΐτη (Herc). Η μίξη και το mastering του δίσκου έγινε από τον Οδυσσέα Καλογερόπουλο μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 και ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 1/5/23 σε ψηφιακή μορφή αρχικά. Οι Ocean’s Edge σκοπεύουν να υποστηρίξουν το παρθενικό του άλμπουμ με live εμφανίσεις.


BLIND SUN
Οι Blind Sun είναι ένα Heavy Rock σχήμα με βάση την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016 με το όνομα Once In A Wild από τον Μάριο Κασσιανό στην κιθάρα και τη φωνή, τον Κωστή Κώτσηρα στο μπάσο και τη φωνή, και τον Άγγελο Ψύλλα στα τύμπανα. Την επόμενη χρονιά προστέθηκε στο μπάσο ο Νίκος Τούντας, οπότε ο Κωστής ανέλαβε ρυθμική κιθάρα. Το 2018 τα φωνητικά ανέλαβε η Ξανθίππη Παπαδοπούλου και το όνομα άλλαξε σε Supersonic Fox, με το οποίο η μπάντα συμμετείχε σε διάφορες συναυλίες στην Αθήνα. Το καλοκαίρι του 2020 ξεκίνησε η ηχογράφηση του ντεμπούτου τους στο Made in Hell studio και παράλληλα το όνομα της μπάντας άλλαξε σε Blind Sun. Την κυκλοφορία του άλμπουμ τους στις αρχές του 2022 με τον τίτλο Under Them Stones, ακολούθησε η παρουσίαση του δίσκου με καινούριο ντράμερ στην σύνθεση, τον Αντώνη Ασπρόπουλο. Ακολούθησε μια περίοδος δημιουργίας καινούριων συνθέσεων και παράλληλα αναζήτηση καινούριου ντράμερ. Η θέση τελικά συμπληρώθηκε με την προσθήκη του ταλαντούχου Κώστα Παπακώστα που έδεσε ιδανικά με την υπόλοιπη μπάντα. Οι Blind Sun είναι πλέον έτοιμοι να παρουσιάσουν παλιό και νέο υλικό στο κοινό και παράλληλα να ετοιμάσου και να τελειοποιήσουν το υλικό που θα αποτελέσει την 2η δισκογραφική τους δουλειά.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: OCEAN’S EDGE Opening act BLIND SUN @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι OCEAN’S EDGE με Opening act τους BLIND SUN έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!


Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου

Είσοδος Συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική κατανάλωση.


Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων!
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο για να πληροί προδιαγραφές COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες).
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
 

  • SHARE
  • TWEET