Echo Train, Polaroid Buffalo Club, Kostas Tziros

Αθήνα @ Ρομάντσο

Echo Train, Polaroid Buffalo Club, Kostas Tziros Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Echo Train, Polaroid Buffalo Club, Kostas Tziros
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ECHO TRAIN
“Πάνω από την χώρα των τρελών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος
δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστασης, ενώ η Αριάδνη ξετυλίγει τον μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Κιθάρες μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλλουν τη Σπονδή. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε "γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;" αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν την μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο Ανούβις αρχίζει να εικονογραφεί τα σταυροδρόμια όπου συναντιόμαστε. Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.”
Οι Εcho Train είναι:
Ren - vocals, theremin
Greggy K. - guitars and things
Gregorio Pericco - drums
Rush Nobo - guitars
Kostis Pap - Bass


Οι Polaroid Buffalo Club είναι μια surf / psych pop μπάντα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2019 και αποτελείται από τους: Κώστα Μηλιαρά (φωνή, κιθάρα), Γιώργο Παπακώστα (πλήκτρα), Βασίλη Γάκη (μπάσο, φωνητικά) και Δημήτρη Καλονάρο (τύμπανα). Η μουσική τους σε μεταφέρει με τον πιο ονειρικό τρόπο στην ηλιόλουστη μελαγχολία της Καλιφόρνιας της δεκαετίας του '60. Κάποιες από τις επιρροές που είναι εύκολο να διακρίνει κανείς στον ήχο τους είναι οι: Τhe Doors, Jefferson Airplane, The Byrds, αλλά και πιο σημερινές όπως Allah-las, Mystic Braves και The Growlers. Έχουν κυκλοφορήσει δυο full-length albums, το “Τwisted Collage” του 2019 από την Ikaros Records, καθώς και το ολοκαίνουριο album τους με τίτλο “B-Movie Sundown” σε ψηφιακή διανομή της Just Gazing Records και βινύλιο και κασέτα από τις B-Otherside και Bitter Tea Records αντίστοιχα. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε έναν νοσταλγικό κόσμο φτιαγμένο από αιθέρια φωνητικά, κιθάρες πνιγμένες στο reverb, μελωδικό organ και groovy μπασοτύμπανο.
Ακολουθήστε τους Polaroid Buffalo Club: https://linktr.ee/pbc
https://www.facebook.com/polaroidbuffaloclub

Ο Κώστας Τζίρος είναι singer-songwriter και multinstrumentalist με έδρα την Αθήνα. Με αγγλικό στίχο, οι πρωτότυπες συνθέσεις του έχουν κυρίως alternative rock καταβολές, αναφορές σε dark/psychedelic ήχο αλλά και ενίοτε στη folk/americana. To 2021 κυκλοφόρησε online το πρώτο του full length album με τίτλο “Time Nomads”, μια συλλογή 12 κομματιών που εξερευνούν την ανθρώπινη κατάσταση μέσα από αναφορές στη λογοτεχνία και στον υπερβατικό κόσμο των ονείρων.
Μεταξύ 2015-2018 παρουσίαζε live τη δουλειά του με τριμελές σχήμα υπό το όνομα “The Walking House”. Σήμερα, με τετραμελή μπάντα ξεκινάει ένας νέος κύκλος live εμφανίσεων με κέντρο το υλικό του album “Time Nomads” αλλά και νέα κομμάτια.
Φωνή, κιθάρα: Κώστας Τζίρος
Κιθάρα, δεύτερα φωνητικά: Conny Kreuter
Μπάσο: Πάνος Σκέντζος
Τύμπανα: Λέανδρος Φράτνικ
https://www.facebook.com/ktziros
https://kostastziros.bandcamp.com/album/time-nomads

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5
Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος 10 ευρώ

 

  • SHARE
  • TWEET