Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve, The Vulcan Itch

Αθήνα @ AN Club

Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve, The Vulcan Itch Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve, The Vulcan Itch
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Yellow Devil Sauce, Kicking Nerve, The Vulcan Itch

Τρεις υπερ-μπαντάρες, έρχονται να κατακεραυνώσουν τη σκηνή του Αn σε μια βραδιά με τέρμα τα γκάζια!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

AN club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Damage: 8€ - Doors open: 20:30

Fb event: https://www.facebook.com/events/356877426326262/

Αξίζει να γνωρίζεις...

Yellow Decil Sauce: ''Heavy as shit''

Ο grunge-influenced ήχος των Yellow Devil Sauce ήταν από την αρχή "πικάντικος" όπως και η μουστάρδα από την οποία πήραν το όνομά τους, και τέτοιος θα έμενε.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όραμα των τριών φίλων πήρε σάρκα και οστά και μετά από την κυκλοφορία ενός demo ("Deskjob", 2001) και του ομώνυμου ντεμπούτο (2006), έφτασαν τελικά το 2010 σε αυτό που θα διαμόρφωνε τη καλλιτεχνική τους πορεία μέχρι και σήμερα, τη κυκλοφορία του εκπληκτικού "Early Dinner at Dr. Chakravartis" από τη σύμπραξη των Spinalonga Records, Catch the Soap Productions και TFK Productions.

Ο ήχος της "Σάλτσας" είχε αρχίσει να διαμορφώνει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, που ήταν αυτή που θα τους καθιστούσε και θέμα συζήτησης στους κύκλους των απανταχού μουσικόφιλων συνέχεια, παρά το άκρως εσωστρεφές προφίλ που οι ίδιοι επέλεξαν να διατηρήσουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η κυκλοφορία του "Right Under Your Nose" το 2014 (για πρώτη φορά σε βινύλιο) βρήκε τον ήχο των Yellow Devil Sauce ακόμη πιο εξατομικευμένο και εξελιγμένο, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα το συμπαγές rhythm section και τον τρόπο που οι επηρεασμένες από τη δεκαετία των 90's γκαζωμένες συνθέσεις τους χρωματίζονταν από την ιδιαίτερη φωνή του Alex.

Ζωντανές εμφανίσεις έδωσαν και πήραν, κάποιες εξ' αυτών στο πλάϊ σημαντικών ονομάτων του διεθνούς στερώματος, όπως οι Dub Trio, Truckfighters, Spirit Caravan και Kylesa και η μπάντα δεν σταμάτησε να εισπράττει θετικές κριτικές για την εκρηκτικότητα, το δέσιμο, τον ηλεκτρισμό και την αυθεντικότητα που έβγαζε σε αυτές.

Μην προδίδοντας ποτέ τα καλλιτεχνικά και ιδιοσυγκρασιακά ιδανικά τους και φροντίζοντας να διατηρούν ένα σταθερό κύκλο συνεργατών και φίλων σε ότι αφορούσε ήχο και εικαστικά, με βήμα αργό και σταθερό και τρόπον τινά συνεπές, οι Yellow Devil Sauce, χωρίς ποτέ να αποτελέσουν μια μπάντα με φρενήρεις ρυθμούς ή με την ανάγκη να υπερδιαφημιστεί, χάραξαν έναν δρόμο ποιοτικό, που σήμερα τους φέρνει στα πρόθυρα της κυκλοφορίας της τέταρτης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, του πολυαναμενόμενου "Zulu" που όπως οι ίδιοι λένε περιλαμβάνει κάποιες εκ των πιο βαρέων, ολοκληρωμένων και ώριμων συνθέσεων που μας έχουν παραδώσει μέχρι σήμερα.

-https://www.facebook.com/yellowdevilsauce/

______________________

Kicking Nerve: ''Kicking off back in 2010 punk band Kicking Nerve draws its energy from the un''

Οι Kicking Nerve σχηματίστηκαν γύρω στο 2010 μέσα από μια μεγάλη παρέα που μοιραζόταν την αγάπη για το underground μουσικό κίνημα και σύχναζε στα γνωστά στέκια του χώρου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι επιρροές περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας rock σκηνής αλλά το punk-post punk κ τα dark περάσματα παραμένουν κυρίαρχα.

Γύρω στο 2015 η μπάντα πήρε πιο λειτουργική μορφή και κάπως έτσι ξεκίνησε η σύνθεση κομματιών κ η συμμετοχή σε συναυλίες σε διάφορα αυτοοργανωμένα στέκια.

Το 2017 με ολοκληρωμένο πλέον υλικό οι Kicking Nerve μετακόμισαν στην Κόρινθο και στο Wreck It Sound Studio, για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ‘Bipolar’ ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους και περιέχει έντεκα κομμάτια.

Ακολούθησαν συναυλίες με ελληνικές, γερμανικές και αγγλικές μπάντες του είδους στην Αθήνα και στην επαρχία, η κυκλοφορία βινυλίου ενώ παράλληλα δύο νέα μέλη στην μπάντα, στα τύμπανα και την κιθάρα, ανέλαβαν μαζί με τα δύο προϋπάρχοντα την σύνθεση νέων κομματιών για την δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος.

Κάπως έτσι και εν μέσω πανδημίας, το καλοκαίρι του 2021 η μπάντα ολοκλήρωσε το νέο υλικό το οποίο έχει τίτλο ‘Death At Your Pleasure’ και ακολούθησε η ηχογράφηση στο Lychnopolis Studio στην Δάφνη. Η παραγωγή έχει ολοκληρωθεί ήδη και αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους, ή στις αρχές του επόμενου.

-https://www.facebook.com/kickingnerve
-https://www.instagram.com/kicking_nerve/
-https://www.instagram.com/kicking_nerve/
-https://www.youtube.com/watch?v=D9pZA2-ud8w...

______________________

The Vulcan Itch: ''Solid rhythm section, inventive guitar solos, refrains that stay with you''

Tο ντεμπούτο album των Vulcan Itch συγκεντρώνει όλες τις αρετές του εγχώριου heavy rock και παρουσιάζει 11 κομμάτια καλοπαιγμένου rock n roll με χαρακτήρα και δυναμικό attitude.

Η συνολική εμπειρία των μελών – με θητεία χρόνων σε Lucky Funeral / Blame Kandinsky / The Andromeda Movement – παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις σχετικά με το live performance και αυτό το Live Session αναμένεται να χτίσει μια ακόμα γέφυρα μεταξύ των Vulcan Itch και του ελληνικού κοινού.

- https://www.instagram.com/thevulcanitch
- https://www.youtube.com/channel/UC8EipJpiQFR7oiMDpm18iaQ

COVID-FREE EVENT
Εισέρχεστε στον χώρο επιδεικνύοντας:
α) Έγγραφο ταυτοπροσωπίας
β) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης.
*Για τους ανήλικους επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test

  • SHARE
  • TWEET