High On Vigers, Negative Contrast, Soothsayer

Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)

High On Vigers, Negative Contrast, Soothsayer Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Συγκροτήματα High On Vigers, Negative Contrast, Soothsayer
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Διεύθυνση Ακαδημίας 98-100, εντός στοάς
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

High on Vigers

Ζωντανή παρουσίαση του πρώτου δίσκου σε μια βραδιά rock n' roll στο BUMS

Οι High on Vigers (Youtube), που κινούνται σε μονοπάτια της hard rock, stoner και psychedelic μουσικής  και μόλις κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, ομώνυμο δίσκο σε ηλεκτρονική μορφή στο bandcamp, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια σε ένα λάιβ με έντονα southern vibes, την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, στο BUMS.

Στο live headliners θα είναι οι Negative Contrast, με ανανεωμένη σύνθεση μελών, ενώ οι Soothsayer θα ανοίξουν τη βραδιά με αγνό rock n roll!

Follow us on
Facebook : https://www.facebook.com/highonvigers
Instagram : https://www.instagram.com/highonvigers  

HIGH ON VIGERS | Οι High on Vigers είναι μία τετραμελής heavy rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριου του 2017. "Viger” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη βλάστησης στην ελληνική φύση, το γαϊδουράγκαθο. Η μουσική των High On Vigers έχει heavy rock, stoner και grunge επιρροές με μία μίξη από hard rock με doom αισθητική καθώς και νευρωτικούς στίχους που διατρέχουν από τα σκοτεινότερα μονοπάτια μέχρι τα πιο φωτεινά. Υπό την επήρεια του... γαϊδουράγκαθου οι Vigers ξεκίνησαν να τζαμάρουν τον Ιανουάριο του 2018 δουλεύοντας το πρώτο, ομώνυμο album τους το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Η σύνθεση της μπάντας άλλαξε το καλοκαίρι του 2019 κι αποτελείται από τους Sistina (φωνητικά), Man (μπάσο), Dio (κιθάρες) και Sot (τύμπανα).  

NEGATIVE CONTRAST | Οι Negative Contrast επιστρέφουν στην Αθηναϊκή live σκηνή με ένα δυνατό album στις αποσκευές τους (“We’re All Pawns Here”) και με ανανεωμένη σύνθεση! Οι Negative Contrast είναι μια πενταμελής Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα. Το κοινό τους ταξίδι ξεκινησε στα τέλη του 2016, όπου και άρχισαν να δουλεύουν σε δικό τους υλικό. Ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβρη του 2017, κυκλοφορούν το πρώτο τους digital EP, “Escape Reality”, το οποίο περιείχε τέσσερα τέτοια κομμάτια και αποτελούσε ένα κατάλληλο, σφαιρικό δείγμα του ήχου τους. Το καλοκαίρι του 2019, κυκλοφορεί ή πρώτη πλήρης δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο "We're All Pawns Here". Η δημιουργική πορεία ωστόσο ανακόπτεται προσωρινά, καθώς η τραγουδίστρια Κατερίνα μετακομίζει στο εξωτερικό. Η αναζήτηση νέας φωνής καταλήγει σύντομα στην καταλληλοτερη επιλογή: με την καίρια προσθήκη της Selene πλέον στο μικρόφωνο και την πλήρη αξιοποίηση του ταλέντου της, η μπάντα επιστρέφει στη δράση και δοκιμάζει εντατικά φρέσκο υλικό τόσο στο στούντιο όσο και στη σκηνή!

SOOTHSAYER | Αγνό Ροκ εν Ρολ! Οι Soothsayer ειναι μια heavy psych rock μπαντα. Με ήχο βαθιά ριζομένο στις δεκαετίες των 60' και 70', με χεντριξικά leads, δυνατά blues vocals και heavy γκρουβες άλλα με μια μοντέρνα προσέγγιση. Εχοντας αρχίσει τα πρώτα βήματα τους στα Αθηναϊκά stages, ετοιμάζονται για το πρωτο EP.

https://www.facebook.com/events/137231913994984/

  • SHARE
  • TWEET