Kadinelia

Αθήνα @ Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου

Kadinelia Αθήνα @ Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου
Συγκροτήματα Kadinelia
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου
Διεύθυνση Λ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο 211 7701700
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's, ct.gr
Διοργανωτής

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

«Ταξιδιάρικα πουλιά»

KADINELIA

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

CITY GARDEN FESTIVAL

Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater

Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου

Καντινέλια λένε στις Κυκλάδες, τα µικρά γεράκια Falco eleonorae.

Το γοητευτικό όνοµά τους αλλά και o ερωτικός χορός τους, όταν στριφογυρίζουν στον αέρα για να ζευγαρώσουν, έδωσε την έµπνευση στον Θανάση Ζήκα και στην Εύη Σεϊτανίδου, να ονοµάσουν έτσι το µουσικό ντουέτο τους.

Τα πράγµατα µπορεί να συµβαίνουν ξαφνικά, να εκρήγνυνται από τη µια στιγµή στην άλλη, όµως, αυτό δεν σηµαίνει ότι δεν κουβαλούν ιστορία πίσω τους. Αυτό συµβαίνει και µε τα Kadinelia, τα οποία όπου κι αν παίζουν τα τελευταία χρόνια οι εµφανίσεις τους είναι sold out. Τα Kadinelia πρωτοσυναντήθηκαν το 2013, σε µία γιορτή λαϊκής κιθάρας στη Θεσσαλονίκη. Συγκολλητική ουσία της καλλιτεχνικής τους ένωσης, τα κοινά τους ενδιαφέροντα και αποτέλεσµά της, µία πλούσια ανταλλαγή ιδεών και ήχων.

Ο Θανάσης Ζήκας είναι µουσικός µε σπουδές στο Τµήµα Λαϊκής Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Άρτας. Κατασκευάζει µουσικά όργανα, έχει αδυναµία στην τσαµπούνα, δέχτηκε επιρροές από τον πατέρα του- τον τραγουδοποιό Γιώργο Ζήκα- και γράφει µουσική.

Η Εύη Σεϊτανίδου, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Βέροια. Από πολύ µικρή, από τα έξι έως τα δεκάξι της, διδάχθηκε στο Ωδείο κλασική κιθάρα και συνέχισε µε µαθήµατα, θεωρητικών, χορωδίας και όχι µόνο, δεχόµενη πολύ σηµαντικά ερεθίσµατα πάνω στην αισθητική και στη µουσική, ακούσµατα που ενδεχοµένως δεν θα τα έψαχνε από µόνη της. Παράλληλα σπούδασε και ποντιακή λύρα. Την καλλιτεχνική φυσιογνωµία της διαµόρφωσαν από τη µία πλευρά η κλασική αλλά και η ροκ µουσική και και την άλλη η παράδοση, πολύ έντονα βιωµένη µέσα στην ίδια της την οικογένεια.

Στον δρόµο της παράδοσης αλλά µε τον δικό τους προσωπικό βηµατισµό, το κιθαριστικό ντουέτο Kadinelia, έρχεται στο City Garden Festival και µας υπόσχεται ένα µεγάλο µουσικό ταξίδι που ξεκινά από την Ελλάδα και ανοίγεται σε όλον τον κόσµο.

Ένα ταξίδι, στο οποίο τα διαχρονικά ακούσµατα της χώρας µας, αποκτούν νέο χαρακτήρα µέσα από τις χαρισµατικές κιθαριστικές µελωδίες και το αρµονικό τραγούδι των δύο µουσικών.

Το φθινόπωρο του 2019 το ντουέτο µπήκε στο στούντιο. Με όχηµα τις κιθάρες και το χρώµα της φωνής τους, προέκυψε ένα ταξίδι όπου το µοιρολόι εναλλάσσεται µε το χιούµορ και η Ανατολή µε τη Δύση, ένα ταξίδι στο οποίο θα είµαστε και εµείς συνεπιβάτες.

Θανάσης Ζήκας: κιθάρα, τσαµπούνα, φωνή
Εύη Σεϊτανίδου: κιθάρα, beatbox, φωνή

KADINELIA

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 21.00

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Κανονικό: 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 211 7701700, viva.gr & ct.gr

  • SHARE
  • TWEET