Anna Calvi, Amalia

Αθήνα @ Acro

Anna Calvi, Amalia Αθήνα @ Acro
Συγκροτήματα Anna Calvi, Amalia
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Acro
Διεύθυνση Ιερά Οδός 7-11
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12 / 15 e
Ώρα έναρξης 21:15
Σημεία προπώλησης Public, Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής Detox Events

Acro (Ιερά Οδός 13)

Σαββατο 16 Μαρτίου

Anna Calvi

opening act: Amalia

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Περιορισμένα εισιτήρια

Το Jameson Irish Whiskey εγκαινιάζει τα J3 live sessions και προσκαλεί την Anna Calvi για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα! ‪Το Σάββατο 16 Μαρτίου‬, η κορυφαία Βρεταννίδα δημιουργός θα δώσει την πρώτη συναυλία της στη χώρα μας, σε ένα ειδικό event με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Το opening act της συναυλίας είναι η Amalia, η 21χρονη τραγουδοποιός που έχει αρχίσει ήδη να διαγράφει τη δική της πορεία, χάρη στην εντυπωσιακή φωνή και την εκφραστική ποπ της σε κομμάτια όπως το “Thieving Star” και “Ophelia”.

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι το εξής:

Έναρξη προσέλευσης: 19.30
Amalia: 21.15
Anna Calvi: 22.30

Ο Brian Eno έχει πει για αυτήν ότι «είναι το καλύτερο πράγμα μετά την Patti Smith»! Πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της, την επέλεξαν για να ανοίξει συναυλίες τους ο Nick Cave, οι Interpol και οι Arctic Monkeys

Από το 2011 που κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό ομώνυμο άλμπουμ της, η Anna Calvi έχει χαράξει μια πραγματικά αξιοζήλευτη πορεία. Οι τρεις δίσκοι της θεωρούνται ήδη κλασικοί για την τρέχουσα δεκαετία, έχοντας συγκεντρώσει υμνητικες κριτικές από το σύνολο του Τύπου και δύο υποψηφιότητες για το περίφημο Mercury Prize.

Οι συγκρίσεις με την PJ Harvey και την Siouxsie είναι προφανείς. Άλλωστε, η υποβλητικά γοητευτική, γοτθική περσόνα, η οπερατική φωνή, οι εξαιρετικές ικανότητές στην κιθάρα και η στιβαρή τραγουδοποιια της την κάνουν να ξεχωρίζει εξώφθαλμα από την τρέχουσα γενιά δημιουργών από τη Γηραία Αλβιόνα. 

Οι εμφανίσεις της ξεπερνούν κατά πολύ μια «κανονική» συναυλία και γίνονται καλλιτεχνικές εμπειρίες. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η συναυλία της στην Αθήνα, το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Acro (Ιερά Οδός 13), είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και θα πωληθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 12 Ευρώ

Ταμείο: 15 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα viva.gr, public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Info: detoxevents.gr

  • SHARE
  • TWEET