Autom, Solar Music Library

Θεσσαλονίκη @ Rover

Autom, Solar Music Library Θεσσαλονίκη @ Rover
Συγκροτήματα Autom, Solar Music Library
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Rover
Διεύθυνση Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 231 054 4304
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

AUTOM & Solar Music Library Live @ Rover Bar

Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα - Θεσσαλονίκη | Έναρξη 22:00Είσοδος Ελεύθερη 

Fb event

AUTOM – “Break Your Heart” video

Οι AUTOM με τα Riff από το πρώτο τους single “Break Your Heart” να αιωρούνται στα αυτιά σας και παντού στο διάστημα, προσγειώνονται την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο stage του Rover Bar στην Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τους απίθανους Solar Music Library θα σας χαρίσουν ένα ξεχωριστό μουσικό διαπλανητικό ταξίδι!

Οι AUTOM, που έχουν ως βάση τους την Θεσσαλονίκη, μέσα από το νέο τους project θέλουν να εκφράσουν και να συνθέσουν την διαφορετική μουσική τους οπτική, παράγωντας κάτι πολύ μελωδικό και groovy. Ένα ιδιαίτερο μείγμα από indie rock και pop ήχους που το ντύνουν με ηλεκτρονικά στοιχεία και εκλεπτυσμένες ατμόσφαιρες

Το πρώτο τους single και video “Break Your Heart” αποτελεί προάγγελο του πρώτου τους ολοκληρωμένου album “Leaving, Lost and Never Found” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή και φυσικό προϊόν. Η μίξη πραγματοποιήθηκε στο Magnanimous Recording Studio και τον Νικό Λογιοτατίδη ενώ το mastering επιμελήθηκε o DaveCollins γνωστός για τις συνεργασίες του με Metallica, Alice in Chains και πολλά άλλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το ιδιαίτερα όμορφο και άρτιο οπτικό αποτέλεσα του video clip υπογράφει ο γνωστός μέσα από την μουσική του πορεία Ζακ Στεφάνου που κατάφερε να αναδείξει και να συνδέσει την σύνθεση του “Break Your Heart” με εικόνες γεμάτες δύναμη!

AUTOM‘s space crew:

Thodoris Arampatzis (Vocals, Bass)
Paris Vasileiadis (Guitars, Vocals)
Alex Archodis (Drums, Vocals)
Kostas Evangelou (Guitars, Vocals)  

Follow AUTOM
Facebook
Instagram

About Solar Music Library

Οι Solar Music Library δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 από τους Kappa (guitars, rec. loops, melodica, vocals), Soto-Moto (bass), Wonder Boy (drums) και Obi (guitars, rec. loops) στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η μουσική τους αντλεί έμπνευση από ρετρό μουσικά ιδιώματα και από την μεγάλη γκάμα των λεγόμενων ορχηστρικών Library Music κυκλοφοριών με μία αιχμηρή Psych-Rock πλευρά και μεγάλες δόσεις “Plastic” Funk. Ίχνη από Kraut-Rock, Surf-Rock και Dream-Pop είναι επίσης αισθητά. Το γκρουπ που αποτελείτε κατά βάση από δύο κιθάρες, ενός μπάσου και ντραμς συνοδεύεται από προ-ηχογραφημένες μουσικές, συγχρονισμένα ηχητικά εφέ, ηχητικό υλικό ταινιών όπως κι από καλεσμένους τραγουδιστές. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις συμπεριλαμβάνουν προβολές video που αλληλεπιδρούν με τη μουσική, όπως και συγχρονισμένα φώτα led.

Μεταξύ άλλων, το γκρουπ έχει ανοίξει συναυλίες των Hawkwind και των Vibravoid.

Discography:

SOLAR MUSIC LIBRARY (2016, ltd edition LP, Space Chant Records)
MOON AMIGO EP(2017, ltd edition digipack CD, SML Recodings, powered by AZA Records)
Facebook
Instagram

Roxane Music 
roxanemusic.com
Promo enquires: listen@roxanemusic.com

  • SHARE
  • TWEET