Spiritual Front, Grey Gallows

Αθήνα @ DeathDisco

Spiritual Front, Grey Gallows Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Spiritual Front, Grey Gallows
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 15,16 / 18 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Le Disque Noir, Death Disco
Διοργανωτής

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Spiritual Front (suicide pop - IT)

Grey Gallows (darkwave, gothic - GR)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

TICKETSALES: (only e-sales for the moment)

Limited Ticket Presales 15€:
• Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια) 
• Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)

Limited Ticket Presales 16€ (+ booking fee)
• Viva Network

Rest of the presales and tickets on spot 18€

SPIRITUAL FRONT

Το να μπορέσει να περιγράψει κάποιος με ακρίβεια τον ήχο των Spiritual Front, είναι μάλλον αδύνατον. Όταν οι ίδιοι δηλώνουν αμετανόητοι οπαδοί των Smiths και ταυτόχρονα επηρεασμένοι από τον Johny Cash, τους Human League, τους Swans και τους Beirut, δύσκολα βγάζεις άκρη. Παρόλα αυτά, οι ακουστικές κιθάρες, οι folk και tango ρυθμοί, η σκοτεινή και πολλές φορές λάγνα θεματολογία είναι στοιχεία που αφήνουν έντονα το στίγμα τους. Και σε συνδυασμό με την έντονη επιρροή που ασκούν στον leader της μπάντας Simone Salvatori σκηνοθέτες όπως ο Pier Paolo Pasolini, Federico Fellini, Ingmar Bergman, W.R. Fassbinder κτλ - επιρροή που έχει έντονη παρουσία στα τραγούδια και στο συνολικό concept της μπάντας -, μπορούμε κάπως να περιγράψουμε το πλαίσιο στο οποίο αρέσκονται να κινούνται.

Από το 2000 που ξεκίνησαν από τη Ρώμη μέχρι και σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμς, έχουν περιοδέψει σε όλο το κόσμο, είδαν τραγούδια τους να χρησιμοποιούνται σε ταινίες όπως το Saw II και το serial Las Vegas, συνεργάστηκαν με μέλη της ορχήστρας του Ennio Morricone και στις 22 Σεπτεμβρίου, μετά από αρκετά χρόνια, και με το καινούργιο τους άλμπουμ Amour Braque στις αποσκευές τους, επιστρέφουν στην Αθήνα για να μεταφέρουν τον μαγικό τους κόσμο σε μια και μοναδική συναυλία στο Death Disco!

GREY GALLOWS

Grey Gallows is a dark wave duo from Patras, Greece which formed in 2016. The band members are Konstantin (vocals / keys) and Dionisis (Guitar / bass / keys).

They released their debut mini album “Beyond Reflections” on June 2017 and the single “Autumn Leaf” on January 2018. They also produced a video clip for the homonymous single.

They are currently working on their next full album.

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

  • SHARE
  • TWEET