Vagina Lips, Monochromatic Visions, Cathedral Echo

Αθήνα @ Ρομάντσο

Vagina Lips, Monochromatic Visions, Cathedral Echo Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Vagina Lips, Monochromatic Visions, Cathedral Echo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Vagina Lips

w/ Monochromatic Visions & Cathedral Echo

live

Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Ο Vagina Lips επιστρέφει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο Generation Y από την Inner Ear Records.O Vagina Lips είναι ένα σόλο πλέον μουσικό πρότζεκτ με βάση τη Θεσσαλονίκη, και ο ήχος του είναι ένα μείγμα από shoegaze, dream pop, chillwave αλλά και punk επιρροές με φρέσκες ιδέες και lo-fi αισθητική. Μαζί του θα εμφανιστούν οι Monochromatic Visions και οι Cathedral Echo, για μία αξέχαστη βραδιά.

Vagina Lips

Το project Vagina Lips ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη σαν ντουέτο με τους Zimmy Lips (Tζίμη Πολιούδη) κιθάρα, φωνή και Lostinthe (Κωνσταντίνο Ιωσηφίδη) ντραμς, φωνή ενώ το ίδιο έτος κυκλοφόρησαν μία ομώνυμη κασέτα (συλλεκτική πλέον) στη Random Tapes το ίδιο έτος.

Το Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε ψηφιακά από την MO.MI records το Youth In Chaos, ένα μίνι άλμπουμ με 5 τραγούδια. Το Μάιο του 2016 και μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου, ο Ζimmy αποφασίζει να μην διαλύσει το project και τον Αύγουστο ηχογραφεί (με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο μόνιμος ως και σήμερα παραγωγός του project) το άλμπουμ Athanasia, το οποίο ψηφίστηκε σε πολλά μουσικά sites ανάμεσα στα καλύτερα άλμπουμ του 2016.

Ακολούθησαν οι παρακάτω ψηφιακές κυκλοφορίες: Decadent Life (EP 2016), Elixir (album, 2017), Vernorexia (mini album, 2017), No Career (mini cover album, 2017), Lust For Trash (album, 2017), The Best Days Of Our Lives (2017). Τον Φεβρουάριο του 2018 η Inner Ear κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε limited edition βινύλιο το album Athanasia.

O Zimmy σαν Vagina Lips έχει κάνει πολλά live με σημαντικότερα για αυτόν τη συμμετοχή του στα ΨΧ2016, Plissken του 2016, Westside Festival 2, Saristra 2017.

Facebook
Bandcamp

Monochromatic Visions

Οι Monochromatic Visions είναι το indie-rock project του Αrthur Pegis. Η έμπνευση του προέρχεται από κιθαριστικές shoegaze μελωδίες των 90's, αλλά και σύγχρονες . Στο ενεργητικό τους έχουν τρία ΕP, ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους LP.

Facebook
Bandcamp
Soundcloud

Cathedral Echo

Η μπάντα ξεκίνησε το 2017 ως Cathedral Echo και αποτελεί το προσωπικό recording project του Λευτέρη Τσουράπη, ο οποίος συνθέτει, ερμηνεύει και ηχογραφεί τη μουσική. Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο I can feel the sun, ενώ το Μάιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν και το δεύτερο single, Crystal Flowers (και σε κασέτα). Τον Οκτώβρη του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, ΨΧ.

Facebook
Soundcloud
Bandcamp

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET