Folk N' Roll

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Folk N' Roll Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Folk N' Roll
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Τέχνη Εντός

Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΤΟΣ παρουσιάζει τους FOLK N’ ROLL
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)

Η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan - ska παρέα - Folk n' Roll ξεκινάει το " Fteri tour " όπου παρουσιάζει τον νέο τους δίσκο και επισκέπτεται για μία ακόμη φορά την Θεσσαλονίκη κουβαλόντας τόνους ενέργειας ... Τσικνοφιέστα με τους αυτοαποκαλούμενους και ως "σαλεμένους πικιράπες" με είσοδο ελεύθερη !!! 

Tip : φέρτε περίσσεια μπλούζα ...

Folk n' Roll - Info

To 2010 μία παρέα που είχε βγει να ανταμώσει για πιοτί...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει και να τελειώνει οποιαδήποτε περιγραφή αναφέρεται στην οικογένεια των Folk n’ Roll , ετούτη την πλέον 7μελή παρέα όπου ύστερα από 5 χρόνια κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ ‘ τιμής ένεκεν ’ στο μουσικό της παρελθόν.

Από τα Γιάννενα λοιπόν ερχόμενοι κυκλοφορούν μέσω της Noisyland Recordings την «ΦΤΕΡΗ» έχοντας αγκαλιάσει την ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη .

Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανα την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται στο γλέντι που συμβαίνει “on stage” . Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk n’ Roll … 

Ετοιμάζοντας λοιπόν βαλίτσες για την επερχόμενη πανελλαδική τους περιοδεία μας θυμίζουν με στόμφο τους βαρύγδουπους στίχους της παραδοσης μας « φάτε πιέτε και γλεντάτε όλοι βρε παιδιά ,όποιος πάει στον άλλο κόσμο δεν ξαναγυρνά» και μας εύχονται καλό αντάμωμα !

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα 
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 22:00    
Τηλ : 2310510081
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  • SHARE
  • TWEET