«Φήμες και βλακείες» η επανένωση των Sepultura

16/12/2010 @ 10:49
Οι Sepultura εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με στόχο να ξεδιαλύνουν την υπόθεση σχετικά με την επανένωσή τους και όσα είπε την περασμένη εβδομάδα ο Max Cavalera.

O Max αποχώρησε το 1996, όταν το συγκρότημα αποφάσισε να απολύσει την manager του, Gloria Bujnowski, η οποία τύγχανε να είναι και σύζυγος του frontman των Sepultura. Η καριέρα του συνεχίστηκε ιδρύοντας τους Soulfly, αλλά πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι το μοναδικό εμπόδιο για την επανένωση των θρυλικών thrashers ήταν η αρνητικότητα που υπήρχε από την πλευρά του πρώην μπασίστα τους, Paulo Pinto Jnr.

Τελικά, η μπάντα αποφάσισε να δώσει στα μέσα μια μαγνητοσκοπημένη ανακοίνωση του κιθαρίστα της, Andreas Kisser, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν δια παντός οι φήμες για reunion.
«Μην ακούτε άλλες φήμες», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας ότι έχει κουραστεί να ακούει «αυτού του είδους τις βλακείες ότι ο Max κατακτά τον κόσμο». Επεσήμανε, δε, ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους αδερφούς Cavalera για το θέμα.

Ο Kisser όμως επιβεβαίωσε ότι η μπάντα υπέγραψε με τη Nuclear Blast και ότι θα βγει σε παγκόσμια περιοδεία στο προσεχές μέλλον.
  • SHARE
  • TWEET