Solar Music Library

Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο

Solar Music Library Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο
Συγκροτήματα Solar Music Library
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Υπόγειο
Διεύθυνση Μελενίκου Κωνσταντίνου 13
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

SOLAR MUSIC LIBRARY στο ΥΠΟΓΕΙΟ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, το υπέρ-επανδρωμένο τρίχρονο διαστημόπλοιο ΑΩ των Solar Music Library προσγειώνεται για πρώτη φορά στον πολυχώρο-μπαρ «Υπόγειο». 

Έπειτα από ατύχημα στο φεγγάρι Σέτετ του πλανήτη Έντνα, κατάφεραν και διέσωσαν το σκάφος τους την τελευταία στιγμή (με μία μανούβρα του μηχανικού του διαστημοπλοίου, Mimi) από άγνωστη εξωγήινη φυλή πειρατών. Τα άγνωστα όντα έκλεψαν τον εξοπλισμό ακτινών Λέιζερ Λ8, αλλά οι ηλιακοί Αστροναύτες κατάφεραν και διέφυγαν με ταχύτητα φωτός στον πλανήτη Χάκερνολ, όπου με την βοήθεια των μηχανικών Αμπουάγκ και την ηθική υποστήριξη των άστρο-σοφιστών Ουγούρι, έφτιαξαν το διαστημόπλοιο τους και ξεκίνησαν την επιστροφή τους στον γνωστό μας πράσινο πλανήτη.

Η επιστροφή τους αναμένεται στα τέλη του πρώτου μήνα του γήινου έτους 2016 μ.χ., όπου με φόντο cult ταινιών και διαστημικών/ψυχεδελικών φιλμ, οι 4 αστροναύτες (σε συνθήκες έλλειψης στιχουργικής βαρύτητας) θα εξαπολύσουν για ακόμα μία φορά το γαλαξιακό και υπαρξιακό τους funk στις 5 διαστάσεις, σκληρή disco σε σκόνη, kraut-surfing, space-rock και πολλά προ-ηχογραφημένα αποφθέγματα μη-τεχνητής νοημοσύνης από το αρχείο VHS του πληρώματος. Μεταξύ των 9 τραγουδιών που αποτελούν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο, το γκρουπ διαθέτει και καινούρια γαλαξιακά μουσικά άσματα τα οποία προβλέπετε να συνεπάρουν το τριπαρισμένο κοινό σε άλλους κόσμους.

Το πλήρωμα:

Captain Kappa / El+Ac. Gtrs, Melodica, Rec Loops
Commander Obi / El Gtr, Rec Loops

Lt. Commander Soto-Moto / Bass

Admiral Wonder Boy / Drums

Spacecraft Engineer Mimi / Sound

Είσοδος: 3€ - Showtime: 22:00

ΥΠΟΓΕΙΟ, Μελενίκου Κωνσταντίνου 13, Θεσσαλονίκη.

solarmusiclibrary@gmail.com
https://www.facebook.com/ypogeio13

https://www.facebook.com/pages/Solar-Music-Library/141603102682519
https://soundcloud.com/solar-music-1
https://www.youtube.com/user/SolarMusicLibrary
https://twitter.com/solar_music_lib

  • SHARE
  • TWEET