Customize!

Αθήνα @ The Crow

Customize! Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Customize!
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

customize! live 17.10.2015

Είναι το live με τις πρωτιές.

Πρώτη φορά στο The Crow Club, ένα από τα πιο αγαπημένα hard rock-heavy metal στέκια στο κέντρο της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό του μετρό Μέγαρο Μουσικής. Κρύες μπύρες, εξωτικά coctails, μουσικάρες στα decks, όμορφα κορίτσια και λαχταριστά αγόρια στο bar και το service.Παράδεισος.

Πρώτη εκτέλεση για δεκαπέντε(!) ολοκαίνουρια τραγούδια που ετοιμάζαμε όλο το καλοκαίρι στη θάλασσα φορώντας αντηλιακά με δείκτη προστασίας 50 και αποφεύγοντας μπαλάκια,ρακέτες και τάπερ με κεφτεδάκια από δίπλα. Μερικά από αυτά τα τραγούδια μάλιστα είναι τόσο καινούρια που δεν έχουν προλάβει να παιχτούν live ούτε καν από τους ίδιους τους δημιουργούς τους.

Κυρίως όμως,πρώτη φορά για το μεγάλο ερωτηματικό της αφίσας,την ολοκαίνουρια τραγουδίστριά μας(αστράφτει και μυρίζει καινουργίλα),της οποίας το όνομα κρατάμε σαν επτασφράγιστο μυστικό και είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

Αυτό που δε συμβαίνει πρώτη φορά,είναι η παρουσία ενός εκλεκτού guest τραγουδιστή, από τα πιο αγαπητά παιδιά της Ελληνικής σκηνής που θα μας συνοδέψει σε μερικόυς απο τους πιο αγαπημένους metal ύμνους. Επίσης κοντά μας θα έχουμε στη δεύτερη κιθάρα έναν καλό φίλο από τα παλία, τον Atreas Sotiropoulos.

Όμως το πιο βαρετό, επαναλαμβανόμενο και μη προοδευτικό στοιχείο του live, θα είναι η ελεύθερη είσοδος.Κάποιες φορές μας αρέσει να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
The Crow Club
Ωρα έναρξης 23.30

Oι Customize! είναι οι:
Γιάννης Κορωναίος – φωνητικά
???????????? – φωνητικά
Ηλίας Κόσκωρης – κιθάρα
Γιώργος Δεσύλλας – κιθάρα, πλήκτρα
Γιώργος Μπουλμάνος – μπάσο
Μάνος Μάτσος – ντραμς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

fb group:https://www.facebook.com/groups/658841640796384/
event link:https://www.facebook.com/events/1489042804731149/
  • SHARE
  • TWEET