Les Au Revoir

Καβάλα @ 180 Degrees Sun & Lounge

Les Au Revoir Καβάλα @ 180 Degrees Sun & Lounge
Συγκροτήματα Les Au Revoir
Ημερομηνία
Πόλη Καβάλα
Χώρος 180 Degrees Sun & Lounge
Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 11-15
Τηλέφωνο 2510222623
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Les Au Revoir Live
Παρασκευή 16/10 @180 Degrees Sun & Lounge (Καβάλα)
Σάββατο 17/10 @ La Belle Epoque 1900 (Ωραιόκαστρο)

Οι Les Au Revoir ξεκινάνε τις χειμερινές ζωντανές τους εμφανίσεις με ανανεωμένο ρεπερτόριο και πάντα με πειραματική και διασκευαστική διάθεση. Η πρώτη τους στάση είναι την Παρασκευή 16 Οκτώβριου στο 180 Degrees Sun & Lounge στην πόλη της Καβάλας και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο γνώριμο για αυτούς χώρο του  La Belle Epoque 1900 στο Ωραιόκαστρο.

Με τις πιο γλύκες αναμνήσεις από την όμορφη χρόνια που πέρασε, οι Les Au Revoir έχουν ως επιθυμία φέτος το μουσικό τους ταξίδι να είναι ακόμα πιο μεγάλο και περιπετειώδες,  οι εμφανίσεις τους να περιλαμβάνουν τόσο χώρους οικείους και φιλικούς όσο και νέους που θα τους μπολιάσουν με τις δικές τους Bossa Nova, Swing και lounge μελωδίες. Στο νέο τους χειμερινό πρόγραμμα θα ακούσουμε να μπερδεύονται αρμονικά όλα αυτά τα συστατικά που αγαπήσαμε από αυτούς, αλλά με νέες αφίξεις και υλικά που συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό  μείγμα που δύσκολα κάποιος μπορεί να του αντισταθεί.

Επίσης αυτή την περίοδο οι Les Au Revoir βρίσκονται στο στούντιο με τον φίλο και συνεργάτη τους Kled Monè ετοιμάζοντας το νέο τους τραγούδι, που είναι μια διασκευή έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Plus Rec / Cobalt Music. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις τους, την Παρασκευή 16 Οκτώβριου στον υπέροχο χώρο του 180 Degrees Sun & Lounge στην Καβάλα και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο La Belle Epoque 1900 (Ωραιόκαστρο).

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir
  • SHARE
  • TWEET