Serj Tankian: «Οι System Of A Down δεν έχουν "κοιταχτεί στα μάτια" για τον επόμενο δίσκο»

Ο χαρισματικός frontman μιλάει για τις σχέσεις των μελών του συγκροτήματος

21/12/2017 @ 11:48

Ο τραγουδιστής των System Of A Down, Serj Tankian, επιβεβαίωσε στο Rolling Stone πως το συγκρότημα έχει επιδιώξει να δημιουργήσει τη συνέχεια των "Mezmerize" και "Hypnotize", τα οποία κυκλοφόρησαν το 2005.

«Το έχουμε συζητήσει και έχουμε παίξει κάποια τραγούδια ο ένας στον άλλον, αλλά δεν το έχουμε πάρει, πραγματικά, απόφαση έτσι ώστε να συμφωνήσουμε για το πως θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Δεν έχουμε κοιταχτεί στα μάτια».

Παρά τις όποιες διαφωνίες για το πώς το εγχείρημα θα μπει στο δρόμο της δημιουργίας ο Tankian διαβεβαιώνει πως τα τέσσερα μέλη της μπάντας έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Αυτό είναι αρκετά αστείο. Όταν ο κόσμος δεν βλέπει να κυκλοφορεί δίσκος, υποθέτει πως οι σχέσεις των μουσικών ενός συγκροτήματος είναι άσχημες. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Ο John Dolmayan (ντράμερ των System Of A Down) είναι κουνιάδος μου. Περνάμε εξαιρετικά στις, κατά καιρούς, περιοδείες. Ούτως ή άλλως όμως, οι περιοδείες είναι εύκολες. Έχεις κάνει όλη τη "βρώμικη δουλειά" και βγαίνεις "βόλτα" για να διασκεδάσεις. Μερικές φορές, σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες. Οι απόψεις τεσσάρων ανθρώπων δεν μπορούν πάντα να συμπίπτουν».

  • SHARE
  • TWEET