Richie Faulkner για Mastodon: «Ο τελευταίος δίσκος τους είναι εξωπραγματικός»

Ο κιθαρίστας των Judas Priest μαζί με τον Rob Ηalford μιλάνε για τα συγκροτήματα που τους εμπνέουν

23/04/2018 @ 14:22

Πρόσφατα, ο Rob Halford και ο Richie Faulkner των Judas Priest μίλησαν σε συνέντευξη τους για τα πράγματα και τα συγκροτήματα που τους εμπνέουν και τους επηρεάζουν.

Ο Richie Faulkner ανέφερε:

«Πλέον ασχολούμαι πολύ με το βινύλιο. Ψάχνω παντού βινύλια, ακόμα και στα πιο περίεργα μέρη, προκειμένου να βρω κάτι που να μου αρέσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις, ένα εξώφυλλο που να σου αρέσει, κάποιοι στίχοι που να σε εμπνέουν. Και εννοείται η καλύτερη εμπειρία είναι να ακουμπάς τη βελόνα στο βινύλιο. Όλα αυτά νομίζω κατάφεραν να τα βάλουν σε ένα δίσκο οι Mastodon. Το "Emperor Οf Sand" είναι καταπληκτικό. Το εξώφυλλο, η συσκευασία, η συνολική εμπειρία του βινυλίου τους είναι απίστευτη. Σε στέλνουν πίσω στην εποχή του Elvis ή των Rolling Stones.»

Ο Rob Halbord μίλησε και αυτός για τα πράγματα από τα οποία αντλεί την έμπνευσή του.

«Αν θεωρείς τον εαυτό σου πραγματικό μουσικό, και με τον όρο "πραγματικό" εννοώ να έχεις ανοικτό μυαλό, τότε καταλαβαίνεις το πόσο σημαντικό είναι να ακούς μουσική άλλων συγκροτημάτων και να παραδέχεσαι ότι σε επηρεάζει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας σου.

Εγώ επηρεάζομαι από πολλά, ανα πάσα ώρα και στιγμή, ειδικά αφού το ίντερνετ σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις όλα τα είδη της heavy metal μουσικής και όχι μόνο. Πάω στο λογαριασμό μου στο Youtube και επιλέγω να ακούσω ένα κομμάτι και, αυτόματα, το site μου εμφανίζει και άλλα παρόμοια κομμάτια.

Το να ακούς όλη αυτή τη μουσική είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι τρομερό πράγμα.»

  • SHARE
  • TWEET