Ολόκληρη η εμφάνιση των Metallica σε δισκοπωλείο της Καλιφόρνια

Lars Ulrich: «Τα ανεξάρτητα μικρά δισκοπωλεία είναι μέρος του DNA της μπάντας»

15/04/2016 @ 11:53

Οι πρεσβευτές της Record Store Day του 2016, Metallica, έχουν προγραματίσει μια live εμφάνιση στο θρυλικό καλιφορνέζικο δισκοπωλείο Rasputin, το Σάββατο 16 Απριλίου, στα πλαίσια του εορτασμού της εν λόγω ημέρας.

Οι ελάχιστοι τυχεροί φίλοι των Metallica, μέλη του fan club της μπάντας, αλλά και κάποιοι «τακτικοί» πελάτες του μαγαζιού που έχουν κερδίσει εισιτήρια για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή, θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν, εκτός των άλλων, κομμάτια από τα θρυλικά "Kill ‘Em All" και "Ride The Lightning" καθώς η εμφάνιση συμπίπτει με την επανέκδοσή τους.

Ο υπόλοιπος μουσικός πλανήτης θα «γιορτάσει» παρακολουθώντας την εμφάνιση σε live stream μέσω της facebook σελίδας του γκρουπ. Εμείς στην Ελλάδα, μπορούμε να τους απολαύσουμε στις 2 το ξημέρωμα της επόμενης.

Update: Για όσους έχασαν την 55λεπτη εμφάνισή τους, η μπάντα την προσφέρει ξανά μέσω της facebook σελίδας της.

Σε συνέντευξή του, ο Lars Ulrich αναφέρει: «Τα ανεξάρτητα μικρά δισκοπωλεία είναι μέρος του DNA των Metallica. Η παρουσία τους ήταν καθοριστική και μας βοήθησε να αγαπήσουμε τη μουσική και να την κάνουμε ουσιαστικό μέρος της ζωής μας. Είμαστε υπερήφανοι που το 2016 μας βρίσκει πρεσβευτές της Record Store Day και νιώθουμε έτοιμοι να σταθούμε και να υποστηρίξουμε κάθε ανεξάρτητο δισκάδικο».

 


 

  • SHARE
  • TWEET