Προσεχώς η επανέκδοση και του "Master Of Puppets"

Οι Metallica σχεδιάζουν την επανακυκλοφορία και του τρίτου κατά σειρά άλμπουμ τους

09/08/2017 @ 15:12

Οι Metallica σχεδιάζουν την επανακυκλοφορία του τρίτου τους κατά σειρά άλμπουμ, του εμβληματικού "Master Of Puppets" του 1986.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Lars Ulrich σε Καναδικό ραδιόφωνο, η κυκλοφορία προγραμματίζεται για το τρέχον έτος ή, στην χειρότερη περίπτωση, για τις αρχές του επόμενου.

Όπως και οι δύο πρώτοι δίσκοι του συγκροτήματος, τα "Kill 'Em All" και "Ride The Lightning", το "Master Of Puppets" αναμένεται να είναι re...mastered για πιο προηγμένη ποιότητα ήχου και θα γίνει διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και ένα πολυτελές boxset.

Το "Master Of Puppets" κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 24 Φεβρουαρίου του 1986 και ήταν το πρώτο LP που ηχογράφησαν οι Metallica μετά από την πρώτη τους υπογραφή συμβολαίου σε μεγάλη δισκογραφική, την Elektra Records. Πρόκειται επίσης για τον τελευταίο δίσκο που ηχογραφήθηκε με τον Cliff Burton στο μπάσο, αφού το ατύχημα που του κόστισε τη ζωή συνέβη αργότερα μέσα στον ίδιο χρόνο.

Ο δίσκος τότε έφτασε μόλις στο No.29 της λίστας του Billboard με τα ευπώλητα άλμπουμ, αλλά έκτοτε οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Πολλοί από τους θαυμαστές της μπάντας δεν διστάζουν να τον χρίσουν ως τον καλύτερο δίσκο που έχουν βγάλει ποτέ οι Metallica.

Θυμηθείτε εδώ ποιοι τίτλοι εμφανίζονται στην λίστα του Rocking με τα 100+1 Metal Άλμπουμ της Δεκαετίας του '80.

  • SHARE
  • TWEET