«Κατάπια ένα πολύ πικρό χάπι»

Ο Kirk Hammett παραδέχεται πως στενοχωρήθηκε με τoν αποκλεισμό του από τις νέες συνθέσεις

06/11/2016 @ 10:16

Ο Kirk Hammett δήλωσε πως ένιωσε αποκλεισμένος από τον τρόπο σύνθεσης του νέου δίσκου "Hardwired…To Self Destruct", καθώς ο Lars Ulrich και ο James Hetfield ανέλαβαν τα πάντα.

«Για μένα, το να είμαι σε αυτή τη μπάντα, είναι να μπορώ πάντα να συνεισφέρω. Πάντα έχω ιδέες για να παρουσιάσω. Βέβαια, αυτό δεν συνέβη τώρα, και πρέπει να το αποδεχτώ. Αλλά κατάπια ένα πολύ πικρό χάπι» ήταν τα λόγια του κιθαρίστα μιλώντας στο Metal Hammer, του οποίου το νέο τεύχος έχει συνεντεύξεις με όλα τα μέλη των Metallica

«Συγκεντρώθηκα στα σόλο μου και ελπίζω πλέον να φέρω νέες ιδέες στον επόμενο δίσκο. Aς ελπίσουμε να μην πάρει άλλα 8 χρόνια».

Ο Hammett βέβαια επανήλθε στο γεγονός ότι η απώλεια του κινητού του, το 2014 με εκατοντάδες riffs και ιδέες τον έφερε ξανά στο μηδέν. «Μόλις τελικά είχα κάτι νέο, τα τραγούδια είχαν ήδη γραφτεί».

Από την άλλη πλευρά, ο Rob Trujillo εξηγεί πως ο σκοπός του Lars Ulrich ήταν να δουλέψει πάρα πολύ με τον James Hetfield στο δημιουργικό κομμάτι. «Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν και εγώ πάντα θα είμαι εκεί να προσφέρω σε αυτό».

  • SHARE
  • TWEET