Ο Eddie Vedder χαρίζει 10.000 δολάρια σε επταμελή οικογένεια για τα Χριστούγεννα

Ανύπαντρη μητέρα ζήτησε δημοσίως οικονομική ενίσχυση για να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα έξι παιδιά της και να γλυτώσει την έξωση

27/12/2016 @ 21:45

Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, ο Eddie Vedder δώρισε σε δοκιμαζόμενη οικογένεια του Maryland 10.000 δολάρια μετά από έκκληση τους για βοήθεια στον ιστότοπο Craigslist. 

Ένα άρθρο για την επταμελή, μονογονεϊκή οικογένεια δημοσιεύθηκε στην Washington Post στις 19 Δεκέμβρη και έγινε viral, με την ανύπαντρη μητέρα να ζητά οικονομική ενίσχυση για να αγοράσει δώρα για τα Χριστούγεννα για τα έξι παιδιά της και συνάμα να γλυτώσει την έξωση.

Ο τραγουδιστής των Pearl Jam δήλωσε στην εφημερίδα: «Συγκινήθηκα τόσο πολύ από αυτή την ιστορία και το τί έχει κάνει αυτή η μητέρα για τα παιδιά της. Σκέφτηκα πως αυτά τα παιδιά θα πρέπει να αισθάνονται περήφανα για την μητέρα τους που ζήτησε βοήθεια. Είναι κάτι που απαιτεί πολύ κουράγιο».

Ο Vedder είπε επίσης ότι ήθελε να παρέχει έναν «επίδεσμο» στις αιμορραγούσες πληγές της οικογένειας, μιας και ο ίδιος έχει περάσει σκληρές γιορτινές μέρες ως παιδί.

Η κομμώτρια Britten και τα παιδιά της δεν γνώριζαν ποιος είναι ο Vedder μέχρι την στιγμή που έλαβαν την επιταγή των δέκα χιλιάδων δολαρίων με την υπογραφή του. Η γυναίκα ρώτησε αν ο ευεργέτης της παίζει σε κάποιο συγκρότημα και έκτοτε βλέπει με την οικογένειά της συναυλίες των Pearl Jam στο Διαδίκτυο.

Οι Pearl Jam θα εισαχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame τον Απρίλιο.

  • SHARE
  • TWEET