Νέα video από Rob Zombie, Newsted, Toxic Holocaust, Tarja Turunen, Epica και Deicide

01/11/2013 @ 19:41
Νέα video clip από τις τελευταίες δουλείες των Rob Zombie, Newsted, Toxic Holocaust και Tarja Turunen, live video από το νέο DVD των Epica και lyric video από την επερχόμενη δουλειά των Deicide.

O Rob Zombie διασκευάζει στο τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ, "Venomous Rat Regeneration Vendor", το "We're Αn American Band" των Grand Funk Railroad και «μπερδεύει» το όνομα του μπλουζίστα Freddie King με αυτό του κιθαρίστα των Slayer, Kerry King!

Rob Zombie - "We're An American Band"



Διαβολικός, για να βρίσκεται και μέσα στο κλίμα των ημερών, εμφανίζεται ο Jason Newsted στο video clip του "King Of The Underdogs". Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο full-length ντεμπούτο των Newsted με τίτλο "Heavy Metal Music".

Newsted - "King Of The Underdogs"



Οι Toxic Holocaust παρουσιάζουν το animated video του "Acid Fuzz". Το κομμάτι περιλαμβάνεται στη τελευταία studio δουλειά των Αμερικανών, "Chemistry Of Consciousness", που μόλις κυκλοφόρησε.

Toxic Holocaust - "Acid Fuzz"



Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Tarja Turunen, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο την τελευταία την προσωπική δουλειά με τίτλο "Colours In The Dark". Από εκεί προέρχεται το "500 Letters", του οποίου το video clip γυρίστηκε σε τοποθεσία κοντά στο Buenos Aires της Αργεντινής.

Tarja - "500 Letters"



Οι Ολλανδοί symphonic metallers Epica γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια με την κυκλοφορία του DVD "Retrospect" και προσφέρουν μέσα από αυτό το live video του "The Phantom Agony".

Epica - "The Phantom Agony"



Οι Deicide κυκλοφορούν στις 25 Νοεμβρίου το ενδέκατό τους άλμπουμ, "In The Minds Of Evil", και διαθέτουν το lyric video του καινούριου τους κομματιού "Thou Begone" μέσω του καναλιού της Century Media στο YouTube.

Deicide - "Thou Begone"
  • SHARE
  • TWEET