Rob Halford: «Μνημειώδης ο νέος δίσκος των Judas Priest»

Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal πέρασαν τους τελευταίους μήνες στο στούντιο

09/10/2017 @ 18:49

Ο Rob Halford δηλώνει ότι το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των Judas Priest «ακούγεται μνημειώδες».

Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal πέρασαν τους τελευταίους μήνες στο στούντιο, ηχογραφώντας τον διάδοχο του "Redeemer Of Souls", έχοντας τους Tom Allom, Andy Sneap (Megadeth, Exodus, Testament, Accept) και Mike Exeter (Black Sabbath) στο πλευρό τους.

Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στην εκπομπή "Trunk Nation" του Volume, ο Halford είπε για την πρόοδο των εργασιών πάνω στον νέο δίσκο: «Έχουμε σχεδόν τελειώσει. Είμαστε σε εκείνο το τελευταίο εμπόδιο πριν φτάσουμε στην γραμμή του τερματισμού. Ακούγεται μνημειώδης. Θα σας ξετρελάνει! Είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε αυτό το μεγάλο μεταλλικό τέρας που παραφυλάει και πρόκειται να καταφθάσει νωρίς το ερχόμενο έτος, μαζί με μια παγκόσμια περιοδεία».

«Δεν έχω τραγουδήσει τόσο πολύ στο στούντιο πίσω από ένα μικρόφωνο σ’ όλη μου τη ζωή. Αλλά είχαμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και νομίζω ότι μπορώ να πω το ίδιο για τον Glenn [Tipton, κιθάρα] και για τον Richie [Faulkner, κιθάρα] και για τον Scott [Travis, τύμπανα] και για τον Ian [Hill, μπάσο]. Έτσι βγήκε κάτι από μας πραγματικά αξιοθαύμαστο και θα το ακούσετε πολύ σύντομα!»

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ανακοινώθηκε πως οι Judas Priest θα είναι υποψήφιοι για ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame το 2018. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο και η τελετή θα λάβει χώρα στο Cleveland, στις 14 Απριλίου.

  • SHARE
  • TWEET