Rock And Roll Hall Of Fame: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το 2018

Radiohead, Judas Priest, Rage Against The Machine και Depeche Mode, μεταξύ άλλων...

05/10/2017 @ 14:53

Οι Radiohead, οι Judas Priest, οι Rage Against The Machine και οι Depeche Mode είναι ορισμένοι από τους μουσικούς «αστέρες» οι οποίοι θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Rock And Roll Hall Of Fame του 2018.

Να θυμίσουμε πως οι υποψήφιοι μουσικοί και συγκροτήματα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single ή άλμπουμ πριν από το 1992, απαραίτητη προϋπόθεση  έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια θέση στη «λαμπερή αίθουσα».

Η σύντομη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει ακόμα τους Bon Jovi, τους Cars, τους Dire Straits, τους Eurythmics, την J. Geils Band, τον LL Cool J, τους MC5, τους Meters, τους Moody Blues, τους Rufus featuring Chaka Khan, τη Nina Simone, τη Sister Rosetta Tharpe, τον Link Wray και τους The Zombies.

Οι πέντε φιναλίστ υποψήφιοι θα επιλεγούν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας αλλά και με τη «συνεισφορά» παραπάνω από οκτακοσίων καλλιτεχνών, ιστορικών και άλλων σχετικών με τη βιομηχανία.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο και θα εισαχθούν στο Hall Of Fame, μέσω ειδικής τελετής, στις 14 Απριλίου στο Cleveland.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν εδώ, στη σχετική σελίδα του  Rock And Roll Hall Of Fame.

  • SHARE
  • TWEET