«Τον σατανά έχει μέσα του» ο Nergal των Behemoth

To δέκατο album των Πολωνών metallers με τίτλο "The Satanist" κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο

10/01/2014 @ 13:18
Για το επερχόμενο, δέκατο δίσκο των Behemoth, "The Satanist", και το τι σημαίνει για τον ίδιο ο τίτλος και η μουσική του δίσκου μίλησε ο frontman του συγκροτήματος, Nergal.

«Ο τίτλος "The Satanist" είναι ένας πολύ απλός τίτλος, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύπλοκος και πολυδιάστατος», δηλώνει ο Nergal. «Υπό μία έννοια, δεν θέλω ή δεν χρειάζεται να το εξηγήσω γιατί ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του ερμηνεία. Νομίζω ότι η μουσική του "The Satanist" είναι αρκετή. Κατά κάποιον τρόπο, δεν έχω καμία ανάγκη να μιλήσω γι' αυτό.»

«Ήθελα να κάνω μια ειλικρινή δήλωση σχετικά με το ποιος είμαι και τι η ζωή σημαίνει για μένα μέσα από αυτή τη μουσική,» συνεχίζει ο Nergal. «Ο σατανάς είναι η πιο παρεξηγημένη φιγούρα στον κόσμο. Εκπροσωπεί την αλήθεια και το πνεύμα του ανθρώπου, την ελευθερία και την ειλικρίνεια του ποιοι είμαστε. Μεγάλωσα ως καθολικός και έτσι μου είπαν πολλά για τον σατανά, αλλά δεν ήταν η αλήθεια. Ο σατανισμός αφορά τη ζωή, την απελευθέρωση και την αγάπη για την ελευθερία. Έχω τον σατανά μέσα μου, κυλάει στις φλέβες μου και τη μουσική μου.»

Το "The Satanist" βγαίνει στην αγορά στις 3 Φεβρουαρίου. Πρώτο δείγμα μέσα από αυτό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι το video clip του κομματιού "Blow Your Trumpet Gabriel".
  • SHARE
  • TWEET