Το "Kings Of Metal MMXIV" των Manowar εκ των έσω

Μια γεύση από την επανηχογράφηση του "Kingdom Come" μέσα από ένα sneak peek video

19/11/2013 @ 11:10
Video με μια πρόγευση από το "Kingdom Come MMXIV" έδωσαν οι Manowar...

Με αφορμή την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού "Kings Of Metal", οι Manowar βρίσκονται στο στούντιο για να ηχογραφήσουν μια νέα εκδοχή του δίσκου, η οποία θα φέρει τον τίτλο "Kings Of Metal MMXIV ".

Η νέα εκδοχή θα «τιμά την αυθεντική εκδοχή σαν πηγή έμπνευσης, αλλά θα προσθέτει επιπλέον ενέργεια, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και με όπλο τα είκοσι-πέντε χρόνια επιπλέον εμπειρίας», σύμφωνα με τον Joey DeMaio. «Θα περιλαμβάνει νέες ενορχηστρώσεις και αλλαγές που θα ενσωματώνουν τα στοιχεία του κομματιού που προέκυψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Θα έχει, επίσης, επιπλέον bonus υλικό και πολλές ακόμη εκπλήξεις.»

Για την αφήγηση στο "The Warrior's Prayer" επιστρατεύτηκε ο φημισμένος σεξπηρικός ηθοποιός Brian Blessed καθώς επίσης και ο διάσημος sound designer του Hollywood, Hamilton Sterling.

Οι Manowar έδωσαν χθες στη δημοσιότητα ένα video από την μίξη του κλασικού τους κομματιού "Kingdome Come" που περιλαμβάνει και μίνι συνέντευξη. Μπορείτε να το δείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET