Στους Manowar o Michael Angelo Batio

Ο κορυφαίος shredder αντικαθιστά τον E.V. Martel

02/09/2022 @ 20:48

Σε συνέχεια ανακοίνωσης του κιθαρίστα E.V. Martel, όπου γνωστοποιείται η αδυναμία του να συμμετάσχει ως μέλος των Manowar στην περιοδεία "Crushing The Enemies Of Metal" το 2023, ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του.

Πρόκειται για τον κορυφαίο shredder Michael Angelo Batio με καταγωγή από το Σικάγο, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Ιανουάριο, στο Ταλίν της Εσθονίας.

«Γνωρίζουμε τον Michael πολλά χρόνια και πάντα θαυμάζαμε τη δουλειά του» είπε ο Joey DeMaio. «Η τεχνική του είναι εκπληκτική, όταν τον προσκαλέσαμε να έρθει για να τζαμάρουμε, παίξαμε μαζί με την ταχύτητα του φωτός. Όλα μπήκαν στη θέση τους αμέσως. Είμαστε έτοιμοι για μια δολοφονική περιοδεία!»

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος!» δήλωσε από την μεριά του ο Michael Angelo Batio. «Λατρεύω το metal περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και δεν γίνεται περισσότερο metal από τους Manowar! Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή και να παίξω για τους οπαδούς των Manowar!»

Οι Manowar εμφανίστηκαν στην χώρα μας τον περασμένο Ιούνιο, στα πλαίσια του Release Athens Festival, στην πρώτη μεγάλη metal συναυλία μετά την πανδημία, με άξιους συμπαραστάτες τους Rotting Christ.

  • SHARE
  • TWEET