Παρελθόν από τους Orphaned Land ο κιθαρίστας και κύριος συνθέτης τους

«Με όλη του τη δύναμη» θα συνεχίσει το υπόλοιπο συγκρότημα

07/01/2014 @ 19:42
Ο κιθαρίστας Yossi Sassi, ιδρυτικό μέλος και κύριος συνθέτης των τραγουδιών των Orphaned Land, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το συγκρότημα.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτανε ποτέ η στιγμή που θα έγραφα αυτά τα λόγια. Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από το παρελθόν μας, αυτό είναι το μέλλον μας και τα όνειρά μας, καθώς εξελισσόμαστε και καταλαβαίνουμε τι είναι το καλύτερο για εμας στο μονοπάτι που απλώνεται μπροστά. [...] Οι Orphaned Land ήταν το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα με απίστευτα σκληρή δουλειά. Είναι ένα έργο ζωής που διήρκησε 22 χρόνια. Τώρα, όμως, για όλους τους σωστούς λόγους που είτε μπορώ είτε δεν μπορώ να αλλάξω, ήρθε η ώρα να κάνω νέα όνειρα.

Το πρώτο όνειρο είναι καθ’ οδόν. Δουλεύω πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, το "Desert Butterflies". Είναι ένας concept δίσκος, πλούσιος και πολυποίκιλος, στο «oriental rock» ύφος του οποίου ήμουν πρωτοπόρος. Περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Ron 'Bumblefoot' Thal (Guns N' Roses), Marty Friedman (Megadeth), Mariangela Demurtas (Tristania) και άλλους. Θα αξίζει την αναμονή.

Δεν σας αφήνω ποτέ. Δεν κλείνω την πόρτα στα μέλη των Orphaned Land και σίγουρα δεν κλείνω την πόρτα σε εσάς, τους αγαπημένους μου οπαδούς, φίλους και ακολούθους.»

Μετά την ανακοίνωση του Yossi Sassi, ακολούθησε η ανακοίνωση των υπολοίπων Orphaned Land, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν «με όλη τους τη δύναμη» και ευχήθηκαν στον Sassi «τα καλύτερα για το μέλλον».
  • SHARE
  • TWEET