Ο Dick Wagner «νίκησε» την παράλυση και ανέβηκε ξανά στη σκηνή

15/11/2011 @ 11:51
Ο Dick Wagner, γνωστός από τη δουλειά του ως κιθαρίστας του Alice Cooper και του Lou Reed, ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή το βράδυ (11 Νοεμβρίου), για μία συναυλία στο Michigan.

Το ενδιαφέρον στην είδηση είναι πως αυτό πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα, καθώς ο Wagner τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ανίκανος να παίξει κιθάρα, εξαιτίας ενός καρδιακού επεισοδίου και ενός εγκεφαλικού που είχε υποστεί. Έκτοτε έχει υποφέρει από νεφρική ανεπάρκεια, έπεσε σε κώμα, είχε υγρό στον εγκέφαλο, χτύπησε το κεφάλι του σε ατύχημα που είχε σε μία πισίνα και στις αρχές του 2011 η ζωή του κινδύνευσε για άλλη μία φορά, εξαιτίας ενός επικίνδυνου θρόμβου στο αίμα.

Ο Wagner παίζει κιθάρα στο "Rock 'N' Roll Animal" του Lou Reed καθώς και σε πολλούς δίσκους του Alice Cooper, συμπεριλαμβανομένου του "Welcome To My Nightmare". Έχει εμφανιστεί επίσης με τους Aerosmith, τους Kiss, τον Meat Loaf, τον Steve Perry, τον Peter Gabriel, τον Rod Stewart και πολλούς ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια ο Wagner έπρεπε να ξαναμάθει να παίζει κιθάρα. «Ήταν τρομερό στην αρχή», παραδέχθηκε. «Χρειάστηκε πολλή δουλειά, πολύ άγχος, αλλά επανήλθα χάρις την απόλυτη αφοσίωσή μου και μερικούς καταπληκτικούς γιατρούς».
  • SHARE
  • TWEET