Νεκρός ο μπασίστας των Toto

Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε ο αδερφός του και πληκτράς της θρυλικής μπάντας

15/03/2015 @ 23:15
Ο Mike Porcaro, συνεργάτης των Toto από τα ξεκινήματά τους στις αρχές των '70s και επίσημος μπασίστας τους από το 1982, έχασε τη μάχη με την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig) σήμερα, σε ηλικία 59 ετών.

Τα τραγικά νέα επιβεβαίωσε ο πληκτράς των Toto και αδερφός του Mike, Steve: «Ο αδερφός μας, Mike, έφυγε ήρεμα από τη ζωή στον ύπνο του, στις 12:04 πμ, στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου.»

Στα μέσα των '00s ο Mike Porcaro σταμάτησε να περιοδεύει με το συγκρότημα λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε και εν τέλει αντικαταστάθηκε από τον Leland Sklar το 2007. Είχε εισαχθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο Musician's Hall Of Fame το 2009. Μετά από ένα διάλειμμα, οι Toto ανακοίνωσαν το 2010 ότι θα περιόδευαν για να μαζέψουν χρήματα για τον Mike καθώς επίσης και να κάνουν γνωστή τη νόσο του Lou Gehrig (ALS) και τις επιπτώσεις της στον κόσμο.

Ο έτερος αδερφός των Mike και Steve, Jeff, ήταν επίσης μέλος των Toto (drummer) και έχει φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 1992.
  • SHARE
  • TWEET