Steve Lukather: «Δεν θα υπάρξουν άλλοι δίσκοι από τους Toto»

Ο κιθαρίστας και ιδρυτής του συγκροτήματος εμβαθύνει στην απόφασή του

28/06/2021 @ 13:19

Σε συνέντευξή του στο "Misplaced Straws", o ιδρυτής και κιθαρίστας των Toto, Steve Lukather αποκάλυψε πως το ιστορικό σχήμα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλους στούντιο δίσκους.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός, στα πλαίσια της προώθησης του νέου live άλμπουμ της μπάντας, "With A Little Help From My Friends", δήλωσε πως η νέα, δέκατη πέμπτη συνολικά, σύνθεση του συγκροτήματος, δεν θα κατευθυνθεί στο στούντιο για να ηχογραφήσει νέο δίσκο:

«Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος δίσκος από τους Toto. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τώρα. Ο Joe (σ.σ. Williams) και εγώ μπορούμε να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε προσωπικούς δίσκους στους οποίους θα συμμετέχουν άλλα μέλη, θα συνεχίσουμε να δίνουμε συναυλίες ως Toto, θα ξεπληρώσουμε τις μηνύσεις που μας εκκρεμούν και θα προχωρήσουμε.

Θα εμβαθύνω. Δεν αλλάζω άποψη εύκολα. Σε αυτά τα 45 χρόνια έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα, και ότι και εάν ήταν όλο αυτό, κράτησε για πάρα πολύ καιρό. Είναι ΟΚ όμως, το έχω πλέον αφήσει πίσω μου. Δεν κρατάω κακία, ειρήνη και αγάπη για όλους. Καταλαβαίνω πως η ζωή αλλάζει, αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Μου ραγίζει και εμένα την καρδιά. Είναι σαν να παίρνεις διαζύγιο, οφείλεις μετά να καβαλήσεις ξανά το άλογο σου και να προχωρήσεις. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν έχει να κάνει με κάποια κακία που κρατάω, αλλά είμαι 63 ετών και δεν θέλω να παίζω άλλα παιχνίδια».

Σημειώνεται πως το νέο line-up του συγκροτήματος έκανε ντεμπούτο με μια διαδικτυακή εμφάνιση τον περασμένο Νοέμβριο, από τη μαγνητοσκόπηση της οποίας προέκυψε το νέο live άλμπουμ των Toto.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: AOR

Η επόμενη γενιά των Toto

  • SHARE
  • TWEET