Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για τον νέο δίσκο των Metallica;

Διαβάστε την πληροφορία που δημοσίευσε η Bild, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας

06/07/2016 @ 10:32

Σύμφωνα με την Bild, την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία καθημερινή εφημερίδα της Γερμανίας, ο νέος δίσκος των Metallica θα κυκλοφορήσει την 14η του Οκτώβρη. 

Παρ’ όλο το πολύ συγκεκριμένο αυτό δημοσίευμα όμως, ούτε αυτή η ημερομηνία, ούτε και κάποια άλλη, έχουν επιβεβαιωθεί από την Universal. Μυστήριο παραμένει και ο τίτλος του δίσκου.

Ο ίδιος ο James Hetfield είχε επιβεβαιώσει ότι η κυκλοφορία θα γίνει μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Πρόσφατα, ο Lars Ulrich δήλωνε στο The Pulse Of Radio ότι οι Metallica δεν θέλουν να αφιερώνουν μεγάλα διαστήματα σε κάποιο project: «Ξέρεις, οι Metallica, για να είναι όλο αυτό αληθινό και ατόφιο και ειλικρινές, πρέπει να διασκεδάζουν. Και κάπως έτσι οι μέρες, ξέρεις, που γράφαμε μουσική για έναν ολόκληρο χρόνο, ηχογραφούσαμε για άλλον ένα και βγαίναμε στον δρόμο για τρία – αυτού του τύπου οι ατέλειωτα μεγάλοι κύκλοι- έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί! Δε νομίζω πως έχουμε τις φυσικές αντοχές να κάνουμε οτιδήποτε για μια τόσο μακρά περίοδο πλέον».

Οι Metallica δούλεψαν πάνω στον νέο τους άλμπουμ, με διαλείμματα, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε άλλα project, μικρές περιοδείες, μία ταινία, την αποκατάσταση των πρώτων κυκλοφοριών τους και πολλά άλλα.

Το συγκρότημα πρόσφατα ολοκλήρωσε την διαδικασία των ηχογραφήσεων στην έδρα του, στο San Rafael της Καλιφόρνια και τώρα έχει ξεκινήσει την μείξη του πολυαναμενόμενου διαδόχου του "Death Magnetic" του 2008.

  • SHARE
  • TWEET