Το φθινόπωρο ο νέος δίσκος των Metallica!

Αυτές είναι οι δηλώσεις του James Hetfield στο NBC Sports

14/06/2016 @ 20:09

Ο James Hetfield επιβεβαίωσε ότι οι Metallica τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου δέκατου στούντιο δίσκου τους και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο!

Μιλώντας στο NBC Sports στις 6 Ιουνίου, πριν τον αγώνα μεταξύ San Jose Sharks και Pittsburgh Penguins, έκανε τη δήλωση που θα κάνει τον γύρο του πλανήτη: «Κάνουμε τη μίξη τώρα, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέχρι τον φθινόπωρο θα έχει κυκλοφορήσει και θα φτάσει στα αυτιά του κόσμου! Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι μαζί του. Ετοιμάζεται για πολύ καιρό και, ξέρεις, αυτό είναι που κάνουμε. Μας αρέσει να παίζουμε. Και ο επόμενος δίσκος είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό!»

Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη, ο Lars Ulrich είχε πει στο Metal Forces ότι ο Ιούνιος θα ήταν ο μήνας που το συγκρότημα θα αποφάσιζε ποιό θα είναι το όνομα του δίσκου και με ποιόν τρόπο θα τον δώσουν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον διάδοχο του "Death Magnetic" του 2008 και αυτό το χρονικό διάστημα ήταν το μεγαλύτερο κενό μεταξύ δύο δίσκων στην 33-χρονη καριέρα του συγκροτήματος.

  • SHARE
  • TWEET