Μεγάλος διαγωνισμός: Ταξίδεψε στη Σόφια και δες ζωντανά τους Guns N' Roses!

30/04/2012 @ 12:24
Guns N' Roses live!

Σόφια, Βουλγαρία - National Stadium "Vasil Levski"
Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μαζί με τους:
- Iggy And The Stooges
- Within Temptation
- Ugly Kid Joe
- Kaiser Chiefs
- Lou Gramm (η «φωνή» των Foreigner)

Το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses, η Art on the Road και το LG travel για άλλη μια φορά δίνουν ραντεβού και σας ταξιδεύουν σε ένα μεγάλο Guns N' Roses live!

Οι γίγαντες της rock θα εμφανιστούν για μία και μοναδική συναυλία στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, την Κυριακή 8 Ιουλίου! Η εκδρομή που θα διοργανωθεί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα δώσει την ευκαιρία στους fans του θρυλικού συγκροτήματος να είναι για άλλη μια φορά εκεί! Το Ελληνικό Fan Club των Guns N' Roses ιδρύθηκε το 2002 για να ενώσει τους fans των GN'R στην Ελλάδα και να προωθήσει τους Guns N' Roses μέσα από events και το website του, www.gunsnroses.gr.

Το Gunsnroses.gr είναι ένα από τα πιο οργανωμένα fan clubs του συγκροτήματος σε διεθνές επίπεδο, χάρη στην αφοσίωση του ιδρυτή και των μελών του, των υποστηρικτών και των φίλων του. Έχει την υποστήριξη του συγκροτήματος και έχει φέρει στην Ελλάδα πρώην και νυν μέλη των Guns N' Roses. Έχει διοργανώσει περισσότερα από 20 events συμπεριλαμβανομένων συναυλιών μελών (Steven Adler, Gilby Clarke, Tommy Stinson), επίσημων preshow parties (Guns N' Roses, Velvet Revolver), επίσημων παρουσιάσεων δίσκων (Chinese Democracy, Contraband), αλλά και διαφόρων parties σε όλη την Ελλάδα.

Guns N' Roses - Sofia - posterΤο 2010 διοργάνωσε διαγωνισμό και δύο τυχεροί της εκδρομής για το live των Guns N' Roses στο Βελιγράδι γνώρισαν από κοντά μετά τη συναυλία τον Ron "Bumblefoot" Thal, τον DJ Ashba και τον Tommy Stinson.

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα του συγκροτήματος και του Fan Club στο επίσημο page του FC αλλά και στο twitter (@gnrgreece).

Η θρυλική μπάντα Guns N' Roses δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων απλά επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα group όλων των εποχών.

Λεπτομέρειες για την εκδρομή:

Θα υπάρξουν δύο αναχωρήσεις:
- Μία από τη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 8:00 το πρωί από τον Λευκό Πύργο. Η επιστροφή σε αυτή την περίπτωση θα είναι αυθημερόν αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας.
- Μία από την Αθήνα το Σάββατο 7 Ιουλίου στη 13:00 το μεσημέρι από τον Σταθμό Λαρίσης. Στην περίπτωση αυτή η διανυκτέρευση θα γίνει σε κατάλυμα της επιλογής σας ή θα σας βρούμε εμείς ιδιαίτερα οικονομική διανυκτέρευση σε hostel της Θεσσαλονίκης. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει απευθείας αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας.

Κόστος εκδρομής:
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφία και χρωματισμένο διάγραμμα του γηπέδου που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ και τιμοκατάλογο των εισιτηρίων, ώστε να επιλέξετε το σημείο που θα παρακολουθήσετε τη συναυλία.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της θέσης που θέλετε, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, για να επιλέξετε ποιά άλλη θέλετε.
Η τιμή καλύπτει το κόστος μετακίνησης καθώς και το κόστος εισιτηρίου.

Φωτογραφία γηπέδου:

Sofia national stadium

Σχεδιάγραμμα γηπέδου:

Sofia national stadium

Τιμές εισιτηρίων:

Για την πράσινη περιοχή:
Τιμή αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 85 ευρώ
Τιμή αναχώρησης από Αθήνα: 120 ευρώ

Για την πορτοκαλί περιοχή:
Τιμή αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 100 ευρώ
Τιμή αναχώρησης από Αθήνα: 135 ευρώ

Για την περιοχή πάνω δεξιά της σκηνής με ροζ σκούρο:
Τιμή αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 105 ευρώ
Τιμή αναχώρησης από Αθήνα: 140 ευρώ

Για την περιοχή με ροζ ανοιχτό ακριβώς μπροστά στη σκηνή (front of stage/fan pit):
Τιμή αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 120 ευρώ
Τιμή αναχώρησης από Αθήνα: 155 ευρώ

Για την μπλε περιοχή αριστερά της σκηνής (VIP):
Τιμή αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 135 ευρώ
Τιμή αναχώρησης από Αθήνα: 170 ευρώ

Τρόπος πληρωμής:
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση του μισού ποσού σε αριθμό λογαριασμού που θα σας δοθεί μέσω mail ή τηλεφωνικά. Το υπόλοιπο ποσό θα αποπληρωθεί την ημέρα της εκδρομής λίγο πριν την αναχώρηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310-521923, 6936277995, 6944385736
Mail επικοινωνίας: info@artontheroad.gr
More details at: www.artontheroad.gr



Το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Art On The Road, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μία θέση για την εκδρομή στη Σόφια (περιλαμβάνεται η μεταφορά και το εισιτήριο της συναυλίας).

Για να διεκδικήσετε τη θέση στην εκδρομή, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Guns N' Roses" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την πόλη από την οποία θα αναχωρήσετε (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη), μέχρι την Πέμπτη, 31 Μαΐου στις 21:00.

Επίσης οι συμμετέχοντες πρέπει να απαντήσουν και στην ακόλουθη ερώτηση: Οι κιθαρίστες Ron "Bumblefoot" Thal και Robin Finck (ex-Guns N' Roses) εκτός από την συναυλία των Guns N' Roses το 2006, με ποιά άλλα συγκροτήματα και πότε έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα;

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET