"Times Like Those": Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια των Foo Fighters

Τα μέλη της μπάντας σχολιάζουν σημαντικούς σταθμούς στην πορεία τους

24/11/2020 @ 10:55

Οι Foo Fighters έδωσαν στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ "Times Like Those", με το οποίο αποφάσισαν να εορτάσουν την επέτειο 25 χρόνων της μπάντας.

Στο video διάρκειας 30 λεπτών, που μπορείτε να δείτε μέσω του Youtube εδώ, τα μέλη των Foo Fighters αναπολούν και σχολιάζουν σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της μπάντας.

Έχοντας ποπκόρν ανά χείρας οι Foo Fighters βλέπουν οπτικοακουστικό υλικό από όλο το φάσμα της πορείας τους, και ενθυμούνται ιστορίες πίσω από αυτό, με το ντοκιμαντέρ να εκτείνεται από την πρώτη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα μέχρι τις πρόσφατες μέρες τους.

Σχολιάζοντας τις περίφημες φωτογραφίες τους όπου πάντα χαμογελούν, ο Grohl δήλωσε:

«Αυτό που αγαπώ πάντα στις επίσημες φωτογραφίες μας είναι πως κάθε φορά κάποιος θα πει κάτι γελοίο. Έχουμε πάντα λοιπόν αυτά τα ηλίθια χαμόγελα στο πρόσωπό μας. Ακόμη και σε περίπτωση που μια tribute μπάντα στους Foo Fighters βγάλει φωτογραφία, και στις δικές τους φωτογραφίες θα γελούν λες και κάποιος είπε ένα αστείο».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες οι Foo Fighters αποκάλυψαν την άφιξη του δέκατου δίσκου τους, ονόματι "Medicine At Midnight".

Δείτε επίσης:

Dave Grohl: «Αν θελήσουμε, οι Foo Fighters θα μπορούσαν να μετατραπούν σε death metal μπάντα»

  • SHARE
  • TWEET