Οι Killers στο Ejekt festival

Θα εμφανιστούν το Σάββατο 24 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

17/02/2017 @ 12:22

24.06.2017
Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ejekt Fesstival 2017

The Killers

+ more tba

Οι Killers στο Ejekt Festival 2017!

Το Ejekt Festival 2017 υποδέχεται άλλο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής: οι The Killers για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου

Μετά τους Kasabian και τους The Jesus and Mary Chain που έχουν ήδη ανακοινωθεί για την Day 2 (14 Ιουλίου), οι κορυφαίοι Killers είναι το νέο, τεράστιο όνομα που θα εμφανιστεί το φετινό καλοκαίρι στη σκηνή της Πλατείας Νερού, στην Day 1 του Ejekt Festival 2017 (24 Ιουνίου).

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν δισκογραφικά το 2004 με το πολυπλατινένιο "Hot Fuss", οι Killers σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες της Αμερικής αλλά και του πλανήτη. Η χαρακτηριστική φωνή του Brandon Flowers και οι εθιστικές μελωδίες σε τραγούδια όπως τα "Mr.Brightside", "Somebody Told Me", "Smile Like You Mean It", "Jenny Was A Friend of Mine" και 'All These Things That I've Done" πέρασαν αμέσως στο πάνθεον της μουσικής δεκαετίας των '00s. Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή!

To "Sam's Town" που ακολούθησε το 2006, σε παραγωγή Flood (New Order, U2, Nine Inch Nails, κλπ) και Alan Moulder (Foo Fighters, Arctic Monkeys, Editors, κλπ), με τραγούδια όπως τα "When You Were Young" και "Read My Mind", έγινε κι αυτό πλατινένιο και τους καθιέρωσε οριστικά ως μια πραγματική arena act, δηλαδή ένα συγκρότημα που μπορεί να γεμίσει στάδια τόσο με τη λαοφιλία του όσο και με την ικανότητά του επί σκηνής. Σε μια εποχή που ο όρος αυτός έχει σχεδόν εξαφανιστεί, γιατί οι νέες μπάντες δεν καταφέρνουν ούτε καν να πλησιάσουν τα τεράστια ονόματα του παρελθόντος, οι Killers όχι μόνο το κατόρθωσαν, αλλά είναι πια μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του πλανήτη (Glastonbury, Coachella, κλπ), ενώ οι solo συναυλίες τους ξεπουλάνε τα εισιτήρια σε τεράστια γήπεδα, με αποκορύφωμα το Wembley Arena του Λονδίνου το 2013.

Η επιτυχία συνεχίστηκε με το - επίσης πολυπλατινένιο - "Day & Age" του 2008, σε παραγωγή του περίφημου Stuart Price (Madonna, Kylie, Pet Shop Boys, κλπ), με το "Human" και το "Spaceman" να ξεχωρίζουν. Η παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του δίσκου υπήρξε τόσο επιτυχημένη αλλά και εξαντλητική, ώστε το συγκρότημα να αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα τριών ετών, στα οποία κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές τους.

Το 2012 επέστρεψαν στη δισκογραφία με το "Battle Born", στο οποίο πειραματίστηκαν με πέντε κορυφαίους παραγωγούς (Steve Lillywhite, Damian Taylor, Stuart Price, Daniel Lanois, Brendan O'Brien). Από τον δίσκο ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα "Runaways", "Here With Me" και "Miss Atomic Bomb".

Συνολικά, στην καριέρα τους έχουν πουλήσει πάνω από 22.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του 21ου αιώνα σε όλα τα είδη μουσικής. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία (Brit Awards, NME Awards, MTV Europe Awards, American Music Awards, κλπ), ενώ έχουν κερδίσει και επτά υποψηφιότητες στα Grammy Awards.

Το 2017 θα επιστρέψουν στη δισκογραφία, με τον πέμπτο δίσκο της καριέρας τους. Έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα είναι σε παραγωγή του Jacknife Lee, παραγωγού των U2, REM, Kasabian, Snow Patrol και πολλών ακόμα μεγάλων ονομάτων. Το όνομα του Jacknife Lee αλλά και η δηλωμένη διάθεση των Killers να απομακρυνθούν από τον ήχο του "Battle Born" μας προδιαθέτει για μια πραγματικά μεγάλη επιστροφή! Το πρώτο single από τον νέο ήχο των Killers αναμένεται την άνοιξη.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει ως τις 24 Ιουνίου, όταν ο Brandon Flowers και οι υπόλοιποι Killers θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Ejekt Festival, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, τον ομορφότερο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, για να μας παρουσιάσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και το νέο υλικό τους, σε μια βραδιά που σίγουρα θα γραφτεί στη συναυλιακή ιστορία της Ελλάδας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Ejekt Festival 2017 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια:

Προπώληση

40 ευρώ (early bird), 44 ευρώ (ως τις 15/3) 

VIP 75 ευρώ (ως τις 15/3) - υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας. 

Διήμερα εισιτήρια
70 ευρώ (early bird), 80 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Tickethour.com, Public, Γερμανός, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. 
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489

The Killers

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET