Η ποινή του ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd

Ήταν αντιμέτωπος με επτά χρόνια φυλάκιση, σε περίπτωση καταδίκης

09/07/2015 @ 11:29
Τον Απρίλιο, ο πρώην ντράμερ των AC/DC, Phil Rudd, δήλωσε ένοχος για απειλές να σκοτώσει έναν πρώην υπάλληλο και την δεκάχρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης τον Σεπτέμβριο του 2014, σε συνάρτηση με την κατοχή μεθαμφεταμίνης και κάνναβης.

Την Πέμπτη το πρωί, στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Tauranga στο North Island της Νέας Ζηλανδίας, ο δικαστής τελικά αποφάσισε ότι θα εκτίσει ποινή οκτώ μηνών κατ 'οίκον περιορισμού. Είχε να αντιμετωπίσει μέχρι και επτά χρόνια φυλάκιση.

Αρχικά, ο Rudd χρεώθηκε επίσης με την προσπάθεια να φέρει εις πέρας ένα φόνο, αλλά η κατηγορία αυτή εξέπεσε πριν η υπόθεση πάει σε δίκη. Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Rudd για να κάνει τη σύλληψη, τον Νοέμβριο, ανακάλυψε 0,71 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και 130 γραμμάρια μαριχουάνας. Αργότερα, ο Rudd συνελήφθη για παραβίαση όρων της εγγύησής του μετά από «μια τυχαία συνάντηση» με ένα μάρτυρα στην υπόθεση, που οδήγησε σε συμπλοκή.

Τα υπόλοιπα μέλη των AC/DC διαχώρισαν τη θέση τους από τον Rudd μετά από αυτά τα γεγονότα. Έχουν από τότε προσλάβει τον Chris Slade ως ντράμερ για τα live τους, ο οποίος συνόδευσε την μπάντα στο δρόμο για την περιοδεία του νέου δίσκου τους, "Rock Οr Bust".
  • SHARE
  • TWEET