Η νέα σειρά του Scorsese και της HBO ονομάζεται Vinyl και ξαναχτίζει το Max's Kansas City

Δημιουργός της σειράς, ο Terence Winter του Boardwalk Empire

03/08/2015 @ 11:51

Τον περασμένο μήνα, ο Martin Scorsese, ο Mick Jagger των Rolling Stones και ο δημιουργός του Boardwalk Empire, Terence Winter, μεταμόρφωσαν για λίγο το διάσημο δισκάδικο του Brooklyn, Rough Trades, σε Sam Goody της δεκαετίας του '70.

Τώρα, έδωσαν ζωή στον θρυλικό συναυλιακό χώρο/μπαρ συνάντησης μουσικών και καλλιτεχνών της Νέας Υόρκης, το Max's Kansas City, μόλις δύο τετράγωνα μακριά από εκεί που στεγαζόταν το αυθεντικό. Το εξωτερικό του χώρου γέμισε ρετρό αυτοκίνητα και εφημερίδες σε στάντ, σε ένα σκηνικό που μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη για τη σειρά.

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σας έπεισαν ολοκληρωτικά, να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε πως η σειρά θα ονομάζεται Vinyl, συνεπώς μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι μπαίνει από τώρα στις "to watch" λίστες κάθε μουσικόφιλου. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Bobby Cannavale ως Richie Finestra, επικεφαλής της φανταστικής δισκογραφικής εταιρείας, American Century Records.

Το καστ θα συμπεριλαμβάνει την Olivia Wilde, ως το μοντέλο / πρώην γυναίκα του, τον Ray Romano και τον γιο του Mick Jagger, James, ως τον τραγουδιστή του punk συγκροτήματος Nasty Brits.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Terence Winter (δημιουργός του εξαιρετικού Boardwalk Empire), ενώ ο Martin Scorsese είναι ο σκηνοθέτης του επεισοδίου-πιλότου.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του σκηνικού που χτίστηκε για το Max's Kansas City, μέσω του Gothamist.

Vinyl HBO

Vinyl HBO

Vinyl HBO

Vinyl HBO

  • SHARE
  • TWEET