Όλες οι λεπτομέρειες της νέας δουλειάς των Evergrey

Θα είναι μία από τις πιο progressive στιγμές της σημαντικής καριέρας των Σουηδών

23/06/2016 @ 21:05

Οι Σουηδοί Evergrey, μία από τις πλέον ποιοτικές μπάντες στον χώρο του σκοτεινού progressive/power metal, πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο που θα φέρει τον τίτλο "The Storm Within".

Το "The Storm Within" θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της AFM Records σε CD, digipack, χρωματιστό βινύλιο περιορισμένων αντιτύπων και box set περιορισμένων αντιτύπων. Πρόκειται για τον διάδοχο του "Hymns For The Broken" του 2014 και σηματοδοτεί την εικοστή επέτειο του συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, θα είναι μία από τις πιο progressive δουλειές της ιστορίας των Evergrey, αλλά «σε ένα πακέτο που είναι πιο προσβάσιμο και άμεσο σε σύγκριση με οποιονδήποτε από τους εννιά δίσκους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει».

Ο τραγουδιστής/ιδρυτής των Evergrey, Tom S. Englund, μίλησε και για την ιστορία που διατρέχει τους στίχους, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα concept που έχουν φτιάξει ποτέ και βασίζεται σε «κάτι με το οποίο όλοι μπορούν να βρούν σύνδεση: να έχεις κάποιον, να τον χάνεις και να πρέπει να συνεχίσεις».

«Ως συνήθως, οι στίχοι στηρίζονται σε κάποιον ή κάτι από τη ζωή μου. To "The Storm Within" αφορά στην αναζήτηση ταυτότητας, να προσπαθείς να αισθάνεσαι γεμάτος όταν είσαι μισοάδειος -και τοποθέτησα αυτήν την ιστορία σε διαστρικό σκηνικό.»

Διαβάστε την κριτική του Χρήστου Καραδημήτρη στον προηγούμενο δίσκο των Evergrey, "Hymns For The Broken", στον ακόλουθο σύνδεσμο.

"The Storm Within" tracklist

01. "Distance"
02. "Passing Trough"
03. "Someday"
04. "Astray"
05. "The Impossible"
06. "My Allied Ocean"
07. "In Orbit" (featuring Floor Jansen)
08. "The Lonely Monarch"
09. "The Paradox Of The Flame"
10. "Disconnect"
11. "The Storm Within"

Evergrey-The Storm Within

  • SHARE
  • TWEET