Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο επιστροφής στους Velvet Revolver δηλώνει ο Scott Weiland

22/11/2012 @ 12:33
Ο Scott Weiland μίλησε στο Rolling Stone για τα επόμενα μουσικά του σχέδια, και όπως αποκάλυψε είναι απόλυτα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Velvet Revolver.

Μπορεί προς το παρόν να εστιάζει στον επόμενο σόλο δίσκο του, ο οποίος, όπως δήλωσε ο Weiland, θα αρχίσει να ηχογραφείται μέσα στο 2013, όμως ο τραγουδιστής θα ήθελε πολύ να γίνει η επανένωση με τους Velvet Revolver, που βρίσκονται στον πάγο μετά την απόλυσή του τον Απρίλιο του 2008.

«Είμαι απόλυτα ανοιχτός σε αυτή την πιθανότητα και ξέρω και άλλα μέλη του συγκροτήματος που το επιθυμούν επίσης. Υπήρξαν κάποια θέματα που προέκυψαν και μπήκαν ανάμεσά μας, θέματα όμως που δεν έχουν να κάνουν με την μπάντα. Τώρα είμαστε σε ένα σημείο που τα ξεπερνάμε και θέλουμε να αρχίσουμε το γράψιμο, καθώς έχουν προκύψει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες, και να ξαναφτιάξουμε τις σχέσεις μας όπως ήταν όταν ξεκινήσαμε το συγκρότημα όλοι μαζί.»

Ο Weiland συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο όλων των μελών των Velvet Revolver, και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω πως είναι η τέλεια στιγμή για μία επανένωση των Velvet Revolver. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ. Είναι αυτό το παλιό κλισέ που λέμε: Αν οι θεοί του rock θελήσουν να συμβεί, θα συμβεί.»
  • SHARE
  • TWEET