Διάσημος ιδιοκτήτης δισκογραφικής σκότωσε άνθρωπο στα γυρίσματα ταινίας για τους N.W.A.

O Suge Knight σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους δύο

30/01/2015 @ 13:08
Χθες το απόγευμα, ενώ έφευγε από τα γυρίσματα μιας ταινίας στο Compton της California, ο Suge Knight, πρώην CEO μιας εκ των θρυλικότερων rap δισκογραφικών, Death Row Records, χτύπησε με το αυτοκίνητό του πεζούς, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους δύο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ.

Το TMZ ανέβασε και βίντεο με ανθρώπους να προσπαθούν να βοηθήσουν με πρώτες βοήθειες τον τραυματισμένο Terry Carter, ο οποίος ήταν φίλος του Suge Knight.

Ο Knight έφτασε στα γυρίσματα της ταινίας, όταν και διαπληκτίστηκε με δύο φρουρούς ασφαλείας. Τότε, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει νευριασμένος. Να σημειωθεί ότι ο Terry Carter δεν συμμετείχε στον διαπληκτισμό και η σχέση του με την ταινία που γυριζόταν είναι άγνωστη προς το παρόν.

Ένα από τα άλλα δύο θύματα είναι ο Cle "Bone" Sloane, ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στο "Training Day" μεταξύ άλλων. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του TMZ, βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η ταινία που γυριζόταν είχε θέμα την καριέρα του ιστορικού hip-hop συγκροτήματος N.W.A.

Ο Σερίφης του Los Angeles County έδωσε διαταγή να ψάξουν παντού να βρουν τον Knight, ως ύποπτο για φόνο. Σήμερα, ο δικηγόρος του Knight αποκάλυψε, σύμφωνα με το Associated Press, ότι όντως ο Knight ήταν στο τιμόνι όταν συνέβη το περιστατικό.
  • SHARE
  • TWEET