O Axl Rose στους AC/DC;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να αναλαμβάνει προσωρινά χρέη frontman στην ιστορική μπάντα

24/03/2016 @ 09:32

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αλλά και ραδιοφωνικά ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, κάνουν λόγο για συνεργασία-έκλπηξη του frontman των Guns N' Roses, Axl Rose με τους AC/DC.

Ο Αxl, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ραδιοσταθμός Atlanta Radio 100.5, θα αντικαταστήσει τον Brian Johnson για τις συναυλίες που έχουν απομείνει, μετά το πρόβλημα ακοής  του τελευταίου.

Το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται «μια πολύ καλή πηγή» (χωρίς καμία άλλη πληροφορία), αναφέρει πως ο Axl Rose εθεάθη στην Ατλάντα, όπου είχε φτάσει για να ξεκινήσει πρόβες. Ο DJ Jason Bailey αποκάλυψε: «Aυτά μου είπαν, η πηγή είναι από μέσα. Η συμφωνία είναι οριστική και ο Axl θα ανέβει στη σκηνή με τους AC/DC για τις δέκα συναυλίες που ακυρώθηκαν. Έμαθα πως ο Angus, παρά το γεγονός ότι ο Brian ήθελε να αποσυρθεί μετά από αυτήν την περιοδεία, θέλει να συνεχίσει και κοιτάζει άλλους τραγουδιστές».

Οι AC/DC μετέθεσαν (άγνωστο για πότε) 10 συναυλίες τους στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών τις επόμενες τέσσερις που έχουν προγραμματιστεί από τις 26 Μαρτioυ μέχρι τις 4 Απρίλη στη Νέα Υόρκη. Βέβαια οι Guns N' Roses ξεκινούν τις συναυλίες τους στις 8 Απριλίου, έχοντας ακόμα πέντε προγραμματισμένες εμφανίσεις μέσα στον Απρίλιο.

Οι AC/DC περιοδεύουν ολόκληρο τον Μάιο και έως τα μέσα Ιουνίου στην Ευρώπη, ενώ οι εμφανίσεις των Guns N' Roses σε καλοκαιρινά φεστιβάλ θεωρούνται δεδομένες.

  • SHARE
  • TWEET