Ακουστικό show και αλλαγή χώρου διεξαγωγής για τους Therion στη Θεσσαλονίκη

16/10/2012 @ 11:54
Mια σειρά από ανυπέρβλητα τεχνικά προβλήματα καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας των Therion στο Principal της Θεσσαλονίκης.

Όμως! Ουδέν κακό αμιγές καλού! Ο Christofer Johnsson, επιθυμώντας να μην απογοητεύσει τους Θηριόφιλους της Θεσσαλονίκης, τους κάνει ένα απίστευτο δώρο!

Therion | Για πρώτη και μοναδική φορά ...unplugged στη Θεσσαλονίκη
Σαββατο 20 Οκτωβρίου 2012
Γαία Live | Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Christofer Johnsson - ακουστική κιθάρα
Nalle Pahlsson - ακουστικό μπάσο
Christian Vidal - ακουστική κιθάρα
Stefan Jarnstal - πιάνο
Thomas Vikstrom - φωνητικά
Lori Lewis - φωνητικά
Linnea Vikstrom - φωνητικά

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει τους fans των Therion αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη. Οι Therion βγαίνουν από την πρίζα και προσφέρουν μια μοναδική ακουστική κατάνυξη μόνο στο κοινό της Θεσσαλονίκης!

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου μια ιστορικής σημασίας στιγμή περιμένει όσους τυχερούς προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Ακόμη περισσότερο, και για να αποζημιώσει πλήρως τους fans του, ο Christofer και οι υπόλοιποι αμέσως μετά το τέλος του ακουστικού σετ θα μείνουν στο χώρο για να μιλήσουν με τους φίλους τους, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με όσους βρεθούν στο Γαια!

Λόγω αυτών των αλλαγών σας έχουμε ακόμη ένα δώρο! Τώρα ένα εισιτήριο των 25 ευρώ συνοδεύεται και από ένα εισιτήριο δωρεάν και επιτρέπει σε δύο οπαδούς να απολαύσουν την μοναδική αυτή μυσταγωγία που θα πραγματοποιηθεί μόνο για μία βραδιά!

Προσοχή! Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και πωλούνται αποκλειστικά στα Ticket House - Musicland και στο www.123tickets.gr... Και μην ξεχνάτε αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που θα τους δείτε live!

To show της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως και έχει προγραμματιστεί στο Gagarin την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET