Οι Mission επιστρέφουν στην Αθήνα

Θα εμφανιστούν στις 24 Μαΐου στο Gagarin

10/01/2017 @ 14:51

Η Etor Productions με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση συναυλίας στις 24 Μαϊου 2017 ημέρα Τετάρτη, στον πολυχώρο Gagarin205, ενός εκ των μεγαλυτέρων και ιστορικότερων μουσικών σχημάτων του gothic rock, post-punk και του εναλλακτικού ήχου γενικότερα, των Βρετανών The Mission.

Το 1985 οι Wayne Hussey και Craig Adams αποχωρούν από τους Sisters Of Mercy (στους οποίους και οι δύο ήταν ιδρυτικά μέλη) και δημιουργούν τους The Sisterhood τους οποίους θα μετονομάσουν σε Τhe Mission την επόμενη χρονιά. Ήδη από το ξεκίνημα τους γνωρίζουν τρομερή επιτυχία και τα δύο πρώτα τους single θα καταφέρουν τo 1986 να σκαρφαλώσουν στο Nο.1 των ανεξάρτητων βρετανικών charts. Η μετέπειτα πορεία και δισκογραφία τους... θα συνεχίσει με ίδια επιτυχία και τελικά θα τους εδραιώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Gothic Rock και Post-Punk σκηνής.

Στην Ελλάδα έρχονται έχοντας στις αποσκευές τους ένα καταπληκτικό νέο άλμπουμ, το "Another Fall From Grace" και υπόσχονται να χαρίσουν στο ελληνικό κοινό μια μοναδική μουσική βραδιά. Τη συναυλία θα ανοίξει ένα ανερχόμενο ελληνικό gothic rock συγκρότημα οι Come With Reverse.

Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο είναι 28 ευρώ και η τιμή ηλεκτρονικής προπώλησης των εισιτηρίων είναι 22 ευρώ για τα πρώτα 100 εισιτήρια και 25 ευρώ για όλα τα επόμενα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στον σύνδεσμο εδώ.

Facebook Event

The Mission Tour 2017

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET