Marina And The Diamonds, Ilia Darlin

Αθήνα @ Piraeus Academy

Marina And The Diamonds, Ilia Darlin Αθήνα @ Piraeus Academy
Συγκροτήματα Marina And The Diamonds, Ilia Darlin
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Piraeus Academy
Διεύθυνση Πειραιώς 117
Τηλέφωνο 210-3626540
Τιμή εισιτηρίου 30 / 32 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Ticketpro.gr, Tickethouse.gr
Διοργανωτής Didi Music

MARINA AND THE DIAMONDS, ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 117 ACADEMY

Oι πόρτες ανοίγουν: 19:00
Ilia Darlin on stage: 20:00 - 20:30
Marina and the Diamonds on stage: 21:00

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 19:00

Τα διαμάντια είναι παντοτινά συνηθίζουν να λένε. Τα τραγούδια επίσης. Διαρκούν όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα ακούν ή τα τραγουδούν. Ίσως αυτό να είχε στο μυαλό της η Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμαντή ή Marina and the Diamonds αν προτιμάτε, όταν ξεκινούσε την ενασχόληση της με το τραγούδι. Η ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτρια γεννήθηκε στην Ουαλία και συγκαταλέγεται στα πιο hot ονόματα της pop μουσικής. Το Σάββατο 5 Μαρτίου η Marina and the Diamonds θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την χώρα μας, δίνοντας ένα μοναδικό show στην Πειραιώς 117.

Με την ιδιόρρυθμη persona της κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και όλοι να μιλούν για το επόμενο αστέρι της βρετανικής σκηνής. Ο πρώτος της δίσκος «Family Jewels” έγινε χρυσός στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ και το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “Electra Heart” πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των αγγλικών charts, με την Marina να συμμετέχει στα μεγαλύτερα festivals και να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο απασχολώντας τα μουσικά media του πλανήτη.

Μεσολάβησαν 3 χρόνια για την νέα ιέρεια της Pop, μέχρι τον πιο πρόσφατο δίσκο της, Froot που ήρθε να επιβεβαιώσει την δυναμική της με τους χιλιάδες της fans να την αποθεώνουν και τον τύπο να υποκλίνεται στο ταλέντο της. Η Marina έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα για παρθενική φορά στην καριέρα της. Σάββατο 5 Μαρτίου στην Πειραιώς 117! Save the date people!

H Ilia Darlin θα ανοίξει την συναυλία της Marina and The Diamonds το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Piraeus 117Academy

Μετά από τρία χρόνια από την τελευταία της κυκλοφορία, η Ilia Darlin επιστρέφει για να μοιραστεί το νέο της projectμε τίτλο #ΚΟC.

Το #KOC (Kids Of Chaos) είναι ένα project που πήρε μορφή και οστά κατά την παραμονή της στο Λος Άντζελες και θα περιλαμβάνει κομμάτια που έγραψε με τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα παραγωγό Daniel Heath (Lana Del Rey - “Blue Jeans”, “Ultraviolence”, “Big Eyes”).

«Η μουσική έχει ηλεκτρονική βάση, αλλά αυτή τη φορά είναι διανθισμένη με ήχους από σαντούρι – κανονάκι, άρπα, σε μια προσπάθεια για τη σύνθεση ενός νέου τοπίου και μιας ουτοπίας στην οποία μπορείς να βρεθείς”, λέει η Ίλια. “Βλέπω τo project αυτό σαν ένα νοσταλγικό ταξίδι στο μέλλον και θα ήθελα να καταφέρω να βιωθεί συναισθητικά από το κοινό.”

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30€
Tαμείο: 32€

Η Προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

  • SHARE
  • TWEET