Nadja, Amberclock, Black Spring

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Nadja, Amberclock, Black Spring Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Nadja, Amberclock, Black Spring
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 12 / 15 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Ticket House, EKO, BP, Metro & My Market, Public, Shell, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt, 11876, Viva.gr
Διοργανωτής 3 Shades Of Black

Οι 3 Shades Of Black παρουσιάζουν:
Nadja (ca)
w/ Amberclock (gr) + Black Spring (gr)

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016
Six D.O.G.S. / Αβραμιώτου 6-8,
Μοναστηράκι, Αθήνα
Πόρτες: 20:30
FB event page

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ,
Ταμείο:  15 ευρώ.
Viva link

(Τα εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσω του viva.gr και των φυσικών του σημείων προπώλησης, θα ανταλλάσονται με τυπωμένο εισιτήριο στην είσοδο.)

Σημεία προπώλησης:
Viva.gr (και στα φυσικά σημεία μέσω του δικτύου Viva: EKO, BP, Metro & My Market, Public, Shell, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Reload, Media Markt)
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς, Αθήνα, τηλ.: 210-3608366, tickethouse.gr).

Nadja (ca)
Οι Nadja είναι το ντουέτο του πολυοργανοπαίχτη Aidan Baker και της μπασίστριας / τραγουδίστριας Leah Buckareff, που πρωτοσχηματίστηκαν το 2003. Η μουσική των Nadja έχει χαρακτηριστεί με πολούς τρόπους με τους ambient doom, dreamsludge και metalgaze να είναι κάποιοι από αυτούς, ενώνοντας τις ατμοσφαιρικές υφές του shoegaze και του ambient με τη ένταση και τον όγκο του noise και του metal.

Οι Nadja έχουν κυκλοφορήσει πολυάριθμες κυκλοφορίες σε δισκογραφικές όπως Alien8 Recordings, Hydrahead Records, Important Records, Essence Music, αλλά και στο προσωπικό τους label Broken Spine Productions και έχουν δόσει εκτεταμένες ζωντανές εμφανίσεις ανά τον κόσμο σε ποικίλα festivals όπως τα SXSW, FIMAV, Roadburn και Unsound.

Επιπροσθέτως με τους Nadja, ο Aidan είναι ένας πολύ ενεργός συγγραφέας, solo μουσικός αλλά και συμμετέχει σε άλλα ομαδικά project όπως τα Caudal, B/B/S/, Adoran και Whisper Room. Έχει κυκλοφορήσει πολλούς solo δίσκους και έχει συγγράψει τέσσερεις ποιητικές συλλογές.

Η Leah είναι επίσης ιδιοκτήτρια / διαχειρίστρια της Coldsnap Bindery, εταιρίας παραγωγής χειροποίητων βιβλίων, επιμελήτρια της The Wunderkabinet, μιας κινούμενης έκθεσης τέχνης και χειροτεχνιών και του Lesen Lounge, μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη περιοδικού Τύπου.

Αρχικά από το Τορόντο, το ντουέτο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Βερολίνο.

facebook.com/LuvNadja
brokenspineprods.wordpress.com
nadja.bandcamp.com

Amberclock (gr)
«Για τρεις προθανάτιες ευχές μακριά από θέατρα νεκροποιών τελετών. Για την έκτη αίσθηση σε κλειστά μάτια και κλειστές καρδιές. Για την άφεση από τα θαμμένα από μας πτώματα που προσεκτικά είχαμε αφήσει στη λήθη. Για τις ανακλάσεις του ήλιου πάνω από σημεία συναρμολόγησης και για λυγισμένα σώματα σε μικρά προσωρινά κέντρα του κόσμου.

Για την αφαίρεση μιας απουσίας μεγαλύτερης από μας.»

Ως Amberclock τελεί σχήμα που, βασιζόμενο σε ακουστικά κομμάτια, κάνει προσπάθεια να τα αποδομήσει χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά, drone, αρμονία / δυσαρμονία ή όποια άλλη ηχητική άσκηση θεωρηθεί θεμιτή με σκοπό να οδηγηθεί σε πιο αντισυμβατικές δομές, ενορχηστρώσεις και ύφος και τελικά να τα ενσωματώσει σε ένα συνολικό, συνεχώς εξελισσόμενο ηχοτόπιο.

Η προσέγγιση είναι έντονα στραμμένη προς live παίξιμο με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της αποφυγής προηχογραφημένου υλικού.

facebook.com/AmberclockMusic
soundcloud.com/amberclock

Black Spring (gr)
Η μαυρη άνοιξη (black spring) αποτελεί το πιο απαισιόδοξο βιβλίο του Χένρι Μίλλερ όπου το τοπίο και οι άνθρωποι της πόλης περιγράφονται με τα πιο μελανά χρώματα. Αντλώντας έμπνευση απο εκεί δημιουργήθηκε το drone / industrial σχήμα Black Spring (με μέλη απο Last Days Of S.E.X., ttwacd, Μαύρο Γάλα).

Αργές κιθάρες, μονότονοι ρυθμοί παραμορφωμένα samples και φωνητικά πνιγμένα στο reverb...

facebook.com/blackspringdrone
soundcloud.com/black-spring

Διοργάνωση / Παραγωγή: 3 Shades Of Black
3shadesofblack.net
facebook.com/threeshadesofblack

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET