Drunk Jackals, Limpin Express, Sum Guys

Αθήνα @ AN Club

Drunk Jackals, Limpin Express, Sum Guys Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Drunk Jackals, Limpin Express, Sum Guys
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ AN CLUB!
Drunk Jackals, Limpin Express, Sum Guys

Drunk Jackals, Limpin Express & οι Sum Guys συναντιουνται στο AN για ενα δυνατο live !
Doors Open: 20:30 - Starts: 21:00

Damage: 5€

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν το Φεβρουάριο του 2015 στην έρημο της Κορίνθου.

Με την αγάπη για το αμερικανικό και βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s να τους ενώνει αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια. Έκτοτε αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε πρόβες, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι η ηχογράφηση και η κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μέσα στο 2017 και ακόμα περισσότερες συναυλίες.

Την μπάντα συνθέτουν ο Τεό στα φωνητικά, ο Leslie στην κιθάρα, ο Πολωνός στο μπάσο και ο Πανάγος στα τύμπανα.

Είχαν την τύχη να μοιραστούν τη σκηνή με διάφορες μπάντες όπως οι Screaming Dead Balloons, Mr. Highway Band, 1000mods, Wish Upon A Star, Deaf Radio, Mode Plagal, Ganzi Gun, Sum Guys, Duoyu, Salto Mortale, ΚΡΑΑΚ και να παίξουν σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα όπως το Tris & o Cookos Festival, το Ziria Festival, το Livadoura Rock Festival, το SIX D.O.G.S., το Ghost House, η Αρχιτεκτονική, η Rock Sinantisi Kiatou, το Μπη Σάιντ, το Artichoke και άλλα σε Κόρινθο, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά.

Πρώτη τους κυκλοφορία είναι το digital single "Tonight" τον Οκτώβριο του 2015 το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το πρώτο τους EP με τίτλο Seven Souls κυκλοφόρησε σε CD το Μάιο του 2016 και μπορείτε να το ακούσετε στο Bandcamp και στο YouTube.

Επιπλέον μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους στο Soundcloud εδώ.

Limpin Express

Οι Limpin Express είναι ένα power trio και δημιουργήθηκαν τον Φλεβάρη του 2012.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, ηχογράφησαν στα Unreal Studioz το πρώτο τους album με τίτλο "First Act..." το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του '13.

Μετά από αρκετά live και μια αλλαγή στη σύνθεση, προς το τέλος του χρόνου θα μπουν ξανά στο Unreal για την ηχογράφηση του επόμενου.

To First Act... είναι διαθέσιμο σε κάθε live τους και επίσης μπορείτε να το βρείτε στο The Lab t-shirts Athens, ή μέσω του bandcamp στο:

limpinexpress.bandcamp.com

Μερικοί άνθρωποι παίζουν ποδόσφαιρο, άλλοι videogames, ε και μετά είναι κι οι Sum Guys που παίζουν garage και αποτελούνται από έναν drummer, που ενίοτε τραγουδάει, έναν μπασίστα -χαμένο μέλος των Motley Crue- κι έναν κιθαρίστα/τραγουδιστή που σιχαίνεται τους χίπηδες και λατρεύει το αμερικάνικο punk.

Στο stage του AN λοιπον 19 Νοεμβρίου θα πάρουν για λίγο τους εαυτούς τους στα σοβαρά για να παρουσιάσουν τα κομμάτια απο το EP τους και να διασκευάσουν τα κομμάτια που τους διασκεδάζουν.

το "Monkey on my Βack" απο το EP τους!

youtube.com/watch?v=kzxh3VZs0oQ

  • SHARE
  • TWEET