Iwnas feat. Alex (Mute The Silence), Fall Of Man, Oof The Record, Satelights

Αθήνα @ Koo-Koo

Iwnas feat. Alex (Mute The Silence), Fall Of Man, Oof The Record, Satelights Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα Iwnas feat. Alex (Mute The Silence), Fall Of Man, Oof The Record, Satelights
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Playfalse

Iwnas (Mute the Silence)  Featuring Alex (Mute The Silence) as special guest!
+ Fall Of Man (Acoustic Show)
+Oof The Record (Acoustic Show)
+ Satelights (Full Band Acoustic Show)

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 - @ Kookoo Live Music Bar
Ώρα έναρξης: 20:00 – Είσοδος: 5 Ευρώ
Event Supported By: #dineiftera

Πανικός! Μετά απο ακριβώς 50.000 χρόνια ο Iwnas (Ίωνας Φαρμακίδης) - ιδρυτικό μέλος της Punk Rock μπάντας Mute The Silence ξανα-ανεβαίνει στη σκηνή! Θα παρουσιαάσει υλικό απ’ τον solo δίσκο του "Airplane Bloody Marys" ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα απο την Playfalse Records.  – Ως guest μαζί με τον Ίωνα θα συμμετάσχει ο Alex (Αλέξης Μουράτογλου) τραγουδιστής και κιθαρίστας των  Mute The Silence ,  11 χρόνια μετά απ την κυκλοφορία του ομόνυμου debut δίσκου των Mute the Silence.

Για καλή μας τύχη θα εμφανιστούν και οι Fall of man, Oof The Record (Day Oof) και Satelights, όπου θα παίξουν acoustic versions των τραγουδιών τους.

Βιο:

Iwnas:
Αν ήσασταν ποτέ λάτρης της ελληνικήs punk rock σκηνής ίσως να  θυμάστε τον Iwnas (Ίωνα Φαρμακίδη) απο τους “Tracy Lordz”, "Half Empty", και πιο πιθανά απο τους "Mute the Silence” ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.

Μετά από 11 χρόνια συνεργασίας του με την Playfalse Records για την κυκλοφορία του ομότιτλοu "Mute the Silence" EP , Iwnas και Playfalse ξαναενώσαν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφορία του με τίτλο «Airplane Bloody Marys.".

Facebook: https://www.facebook.com/iwnasmute

Fall of Man:
Οι Fall Of Man είναι ένα punk-rock/metal συγκρότημα από την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε το 2007. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν ένα split με τους Go Ask Alice το 2008. Το κομμάτι ’Silence’ συμπεριλήφθηκε στην συλλογή της Playfalse Records ‘We Are Free’ μαζί με διάφορα κομμάτια καλλιτεχνών από όλη την Ευρώπη. Εν συνεχεία οι Fall of Man εντάχθηκαν επίσημα στην Playfalse και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length με όνομα ‘Promises in Empty Words . Οι Fall of Man έχουν μοιραστεί βραδιές με πολλές μπάντες της εγχώριας σκηνής καθώς και με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού όπως Pennywise, Parkway Drive, A Wilhelm Scream, Boysetsfire, Strike Anywhere, Municipal Waste, Strength Approach and The Ghost Inside, Architects.

Facebook: https://www.facebook.com/fallofmanofficial

Oof the record:
2 μέλη των Day Oof με ξύλινες κιθάρες στην απόπειρά τους να εκτελέσουν τα κομμάτια της μπάντας τους σε ένα πιο "ήρεμο" στυλ και όχι μόνο...

https://www.facebook.com/dayoof

Satelights:
Οι Satelights δημιουργήθηκαν τo  2013 αν και τα μέλη τους είχαν συνυπάρξει σε άλλες μπάντες. Με αφορμή το πρώτο EP τους "Strings + Sticks" έχουν ήδη στο ενεργητικό τους αρκετά shows με μπάντες τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνη σκηνή ενώ αυτή την στιγμή δουλεύουν τον πρώτο τους full length δίσκο.

Facebook: https://www.facebook.com/Satelightsbandgr
  • SHARE
  • TWEET