Beggars, Out Of The Earth, Rollin' Dice

Αθήνα @ AN Club

Beggars, Out Of The Earth, Rollin' Dice Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Beggars, Out Of The Earth, Rollin' Dice
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Την Παρασκευή  6 Νοεμβρίου οι BEGGARS επιστρέφουν στο αγαπημένο τους  Αn Club, και μαζί με τους Out Of the Earth και τους Rollin’ Dice, υπόσχονται για μία ακόμη φορά να ρίξουν πολύ ιδρώτα στο stage μπροστά στο αθηναϊκό τους κοινό.

Eίσοδος: 8 ευρώ *
Πόρτες:  21:00

*Με κάθε αγορά εισιτηρίου στην είσοδο του An Club θα διατίθεται δωρεάν σε μορφή CD το τελευταίο album των BEGGARS ”Devil’s Highway”

BEGGARS
Οι BEGGARS, το Rock 'Ν'Roll Trio από την Αθήνα, απαριθμεί 6 χρόνια ζωής μέσα στα οποία έχει κυκλοφορήσει 4 δισκογραφικές δουλειές (back to Basics 2011, The Truth 2013, Desperate Rock 'N' Roll 2014, Devil's Highway 2015) κι έχει μοιραστεί την σκηνή με διεθνή ονόματα ,όπως οι Thin Lizzy, ο Eric Burdon και οι Godfathers.

Με το νέο τους album “Devil’s Highway” στις αποσκευές τους, το οποίο κυκλοφόρησε πανελλαδικά με το περιοδικό METAL HAMMER, συνεχίζουν να περιοδεύουν ασταμάτητα. Με 300 και πλέον live εμφανίσεις , οι BEGGARS προσφέρουν  άφθονες δόσεις ωμού Rock ‘N’ Roll σε όλη την επικράτεια.

Out Of the Earth
Οι Out Of the Earth είναι ένα heavy-rock trio από την Λαμία και ενεργοί από τον Μάιο του 2014. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Nightstalker, 1000 Mods, Big Nose Attack και Beggars. Λίγους μήνες μετά τη σύστασή τους, ηχογράφησαν ζωντανά το πρώτο τους, ομώνυμο άλμπουμ, αποτελούμενο από 8 κομμάτια ακατέργαστου heavy rock ήχου. Το άλμπουμ αυτό κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο και πλέον η μπάντα δουλεύει πάνω σε νέο υλικό, ενώ προετοιμάζεται για διάφορες ζωντανές εμφανίσεις στο πλαίσιο της προώθησης του ντεμπούτου της.

Οι Out Of The Earth θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ.

Rollin’ Dice
Οι Rollin' Dice είναι μια Blues Rock μπάντα με αγγλόφωνο στίχο από την Αθήνα. Ξεκίνησε το 2012 με τον Αντώνη Καραθανασόπουλο στην κιθάρα, και τη Θεοδώρα Τσίγκου στα πλήκτρα και μετά από αρκετές αλλαγές στα μέλη της προστέθηκε η Ντάνυ στα ντραμς και ο Κώστας Νικολάου στην κιθάρα και ο Αντώνης ανέλαβε και τη φωνή. Έτσι με μπασίστα τον Φώτη Στασουλάκη κάνανε κάποια Live. Τον Σεπτέμβρη του 2012 ο Γιάννης Ρόμπας πήρε τη θέση του μπάσου και το 2013 ο Χρήστος Κινάνη τη θέση του πληκτρά. Έτσι η μπάντα έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 σταθερή στα μέλη της και έκανε αρκετά σημαντικά Live και είχε διακρίσεις σε κάποιους διαγωνισμούς. Πήρε μέρος στο διαγωνισμό Bunt of the Month και πήρε την πρώτη θέση. Επίσης έπαιξε σε αρκετά μαγαζιά εκείνη την περίοδο όπως στο Κ44 ,το An Club, το Lazy, το Jasmin, το Ghost House, το 7sins και άλλα, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της μπάντας στο 3ο Music Highway Festival με τους Empty Frame, τους Beggars (πρώην Beggar's Blues Diary) και φυσικά τους Mr. Highway που έγινε στο Κύτταρο. Λίγο καιρό πριν το Live και μετά η μπάντα είχε ξεκινήσει την ηχογράφηση του 1ου της Ep, Losing Control, που ηχογραφήθηκε στo Music House Studio με παραγωγό τον Στάθη Παυλάντη και βγήκε τον Οκτώβριο του 2014. Τον Οκτώβριο η μπάντα άλλαξε ντράμερ καθώς η Δανάη αποχώρησε και στη θέση της ήρθε ο Χρήστος Χλιούρας.

Έτσι με την τελική της μορφή η μπάντα και μετά από πολλές πρόβες ξεκινάει ξανά τα Live και παίζει σε Kookoo και White Noise. Οι Rollin' Dice σαν επιρροές ξεχωρίζουν τους Deep Purple, Led Zeppelin, Gallagher, Pink Floyd, The Who, Big Brother and the Holding Company και πολλές ακόμα μπάντες και καλλιτέχνες. Στα νέα κομμάτια εκτός από το Blues και το Rock στοιχείο μπορεί κανείς να δει και μια μικρή αναφορά στην Ψυχεδέλεια η οποία διακατέχει κατά βάση τα Jam τους και έτσι περνάει και στα κομμάτια.
  • SHARE
  • TWEET