Need

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Need Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Need
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Need Live at six d.o.g.s
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Έναν χρόνο μετά το release show για το τελευταίο τους album “Orvam:a song for home”, οι Need επιστρέφουν στη σκηνή του six d.o.g.s για ένα ιδιαίτερο headline show.

Με κεκτημένη ταχύτητα και ενέργεια από εμφανίσεις όπως αυτή στο ProgPower USA festival στην Atlanta τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και αυτή ως special guests των Σουηδών Evergrey στο Κύτταρο στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, οι Need θα παρουσιάσουν ένα γεμάτο 90λεπτο set με κομμάτια από όλες τους τις κυκλοφορίες.

To “Orvam: a song for home” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και έτυχε εξαιρετικής ανταπόκρισης από κοινό και κριτικούς ενώ θεωρείται κατά γενική ομολογία το κορυφαίο δημιούργημα της μέχρι τώρα πορείας των Need. Συμπληρώνοντας 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική σκηνή, το “Orvam” είναι το τρίτο album της μπάντας μαζί με το “The Wisdom Machine” (2006) και το “Siamese God” (2009). Μετά από σημαντικά live με σπουδαία ονόματα της metal μουσικής όπως οι Iron Maiden, Slipknot, Symphony X, Candlemass κ.ά. και έχοντας περιοδεύσει σε αρκετές ευρωπαικές χώρες με τους Jon Oliva’s Pain, προσωπικό σχήμα του mainman των Savatage, οι Need με το “Orvam: a song for home” και με νέο line-up, δείχνουν το πιο ώριμο συνθετικό και εκτελεστικό τους πρόσωπο.

Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι σίγουρα «a night to remember» για τους φίλους των Need.

http://www.needband.net/
http://www.facebook.com/needband
http://needband.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/needband
  • SHARE
  • TWEET